Als u besluit om via RB Recreatie Vastgoed een vakantiewoning te kopen dan kiest u voor een eerlijke, professionele partij met meer dan 10 jaar ervaring in de recreatie branche. Wij communiceren helder zodat u weet wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten. Daarnaast werken wij enkel samen met bedrijven en relaties die wij persoonlijk kennen.

Een woning wordt door RB Recreatie Vastgoed altijd persoonlijk bezocht en bekeken waarbij ook onderzoek gedaan wordt naar de omgeving. Hierdoor kunnen wij onder andere een reëel beeld schetsen van het te behalen rendement. Geen advertenties met een torenhoog rendement, maar een helder overzicht van de kosten en een netto rendement. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

  • U ziet een vakantiewoning op een van onze websites. Hier vindt u direct een duidelijk overzicht van de prijs, kosten (vast en variabel), verhuur mogelijkheden, fiscale informatie en verwacht rendement.
  • De woning spreekt u aan. De volgende stap is dan het persoonlijk ervaren van de woning en omgeving. Wij maken graag een afspraak met u voor een bezichtiging.
  • Als u de perfecte vakantiewoning gevonden heeft, is enige wat rest het formele deel van de aankoop. We stellen een voorovereenkomst op waarin de prijs en datum van de verkoop vermeld worden. Ook vermelden wij in deze voorovereenkomst alles wat wij van u nodig hebben om het aankoopproces te voltooien.
  • Zodra wij alle benodigde informatie van u (vermeld in de voorovereenkomst) ontvangen hebben, stellen wij de koopovereenkomst op. Bij een nieuwbouw woning betreft dit de koop/aannemingsovereenkomst.

Bestaande vakantiewoning

  • Wanneer de voorbereidingen klaar zijn, kan de overdracht (bij bestaande bouw) bij de notaris plaatsvinden.

Nieuwbouw vakantiewoning

  • Wanneer de voorbereidingen klaar zijn, betaalt u bij de notaris de grond. Mocht de bouw al gestart zijn betaalt u ook de reeds vervallen aannemingstermijnen. U bent nu eigenaar van de grond en de woning die op dit moment gebouwd wordt! De resterende aannemingstermijnen betaalt u tijdens het resterende bouwproces. Hoeveel en wanneer u betaalt, hebben we vooraf al vastgelegd in de koopovereenkomst.
  • Zodra uw woning klaar is om opgeleverd te worden plannen wij met u de sleutel overdracht.

Nu bezit u uw eigen stukje geluk in de vorm van een vakantiewoning!