Verkoop uw woning sneller met RB Recreatie Vastgoed

Verkoop uw vakantiewoning in 9 stappen

Uw woning verkopen via RB Recreatie Vastgoed betekent dat u samenwerkt met een professionele partij met veel ervaring. Door meer dan 10 jaar ervaring in de recreatie vastgoed branche weten wij hoe we uw woning moeten aanbieden. Daarnaast beschikken wij over een enorm netwerk. Wij zijn goed bereikbaar, hebben geen 9:00 tot 17:00 mentaliteit en zullen er alles aan doen om uw woning snel te verkopen.

Voor een spoedige verkoop van uw woning is het van essentieel belang dat de presentatie perfect is. Wij maken daarvoor gebruik van de nieuwste technieken. Het verkopen van de beleving van uw woning is onze passie en wij gebruiken daarvoor revolutionaire mogelijkheden. Hierdoor krijgen aspirant kopers een goed beeld van uw woning.

Uitgebreide presentatie

  • Verkoop styling
  • Professionele fotografie
  • 360 graden foto’s
  • Video presentatie
  • Virtual reality tour
  • Eigen website voor uw woning
  • Plattegrond
  • Inmeting NEN2580 GO

Intake gesprek

In een eerste gesprek stellen wij ons voor en zullen we uw wensen en wederzijdse verwachtingen bespreken.

Analyse

We analyseren uw woning en de lokale markt. Hierna bepalen we, in overleg met u, de verkoopprijs van uw vakantiewoning.

Overeenkomst

Zodra we de voorwaarden voor de verkoop van de woning overeengekomen zijn tekenen we een bemiddelingsovereenkomst zodat we van elkaar weten wat we van elkaar mogen verwachten.

Strategie

Wij bedenken een strategie voor uw woning zodat deze zal opvallen tussen het overige aanbod.

Uitgebreide presentatie

We maken gebruik van de nieuwste technieken om uw woning optimaal te presenteren. Er wordt zelfs een virtual reality tour van uw woning gemaakt!

In de markt zetten

Wij tonen uw vakantiewoning aan ons netwerk en verschillende partners. Hiermee bereiken we een zeer groot publiek. Daarnaast zullen wij uw woning op verschillende sites plaatsen.

Contact

We zullen regelmatig contact met u onderhouden om u op de hoogte te houden van de vorderingen. Wij zijn goed bereikbaar en hebben geen 9:00 tot 17:00 mentaliteit.

Onderhandelingen

Zodra een geïnteresseerde een bod op uw woning doet, zullen wij de onderhandelingen voor u doen. Uiteraard altijd in overleg.

Verkoop

Zodra de verkoopprijs overeengekomen is zullen wij de contracten opstellen en u begeleiden bij de notaris.