fbpx

Recreatievastgoed te koop in Aalden

Aelderholt 4 , 7854 TZ, Aalden | Ref. 100731

12 171 m² € 556.000,-

Vakantiemakelaar

Omschrijving

  • 12-persoons luxe recreatiewoningen op een bosrijke plek in Drenthe
  • Uitbreiding van 60 luxe recreatiewoningen op een succesvol bestaand park
  • Zeer interessante investering voor de belegger!

Op de plek waar nu de voormalige golfbaan ligt, worden 60 nieuwe, luxe, vrijstaande recreatiewoningen gebouwd. Deze woningen worden in verschillende varianten te koop aangeboden: van 4-persoons tot 12-persoons luxe recreatiewoningen.

Indeling
De woning van het type 12 Extra Luxe is een zeer ruime familiewoning met zes slaapkamers. Via de voorkant stap je binnen in de ruime entreehal op de begane grond. De begane grond is ingedeeld met een apart toilet, een moderne open keuken, zeer ruime woonkamer, twee slaapkamers, badkamer met toilet en een berging. Met twee openslaande deuren is er toegang naar de eigen tuin met terras. Met de vaste trap vanuit de woonkamer kom je aan bij de eerste verdieping welke is voorzien van een moderne badkamer met toilet en aangrenzende sauna, tweede badkamer met ligbad, apart toilet, vier slaapkamers en extra bergruimte. Tenslotte is er parkeergelegenheid bij deze villa’s. Al met al genoeg keuze om de perfecte plek te creëren en je bezoekers even weg te laten zijn uit de alledaagse drukte, te ontspannen én te laten genieten.

De Extra Luxe recreatiewoningen worden sfeervol en compleet ingericht en verhuurgereed opgeleverd. Alle recreatiewoningen worden voorzien van inventaris en sanitair, een moderne keuken, een sauna en een sunshower. De recreatiewoningen worden gebouwd volgens de meest actuele inzichten in materiaalkeuze, isolatienormen en duurzaamheid.

Een zorgeloze investering
Als belegger in een gloednieuwe recreatiewoning op Landal Aelderholt ben je verzekerd van een rendabele en zorgeloze investering. 

De professionele verhuurorganisatie Landal GreenParks exploiteert het park en verhuurt de recreatiewoningen. Je ontvangt 42,5% van de bruto huuropbrengsten tot en met 31 december 2031. Op basis van de verhuurprognose van Landal GreenParks zal dit netto rendement in 2023. Daarnaast is het mogelijk om als eigenaar 21 dagen eigen gebruik op jaarbasis in te boeken. Download de brochure voor het complete opbrengsten- en kostenoverzicht.

Kenmerken

Vastgoed ID100731
Naam en nummer12 Extra Luxe
Type woningVrijstaande recreatiewoning
Aantal personen12
Aantal slaapkamers6
Aantal badkamers3
Woonoppervlakte171 m²
Bouwjaar2023
LiggingAan/bij bos, Landelijk
ParkeergelegenheidEigen parkeerplaats(en)
Vraagprijs
€ 556.000,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES