fbpx

Recreatievastgoed te koop in Sellingen

Beetserweg 6 , 9551 VE, Sellingen | Ref. 101501

4 41 m² € 229.500,-

Vakantiemakelaar

Omschrijving

  • 2 tot 4-persoons vrijstaande recreatiewoning
  • Voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid
  • Turn-key oplevering, compleet ingericht en gestyled, klaar voor de verhuur
  • Inclusief o.a. 12 zonnepanelen, 2 e-choppers, tuinset en hangmat!
  • Vast rendement van maar liefst 6% netto gedurende 5 jaar!

Stel je eens voor. Je kijkt zo naar buiten de vrije natuur in, doet de deur open en je ruikt het bos. In dit, door heide en bos aangelegde, park komen 14 energiezuinige recreatiewoningen te staan. De huizen grenzen direct aan het natuurgebied van Staatsbosbeheer.

De moderne woningen worden zowel aan de binnen- als aan de buitenkant afgewerkt met natuurlijke materialen. Zo wordt de link met de natuur nog meer versterkt. Vanaf het, op het zuiden gerichte, terras kijk je uit op de centrale glazen tuinkas. De gemeenschappelijke kas is voorzien van fraaie zwarte kozijnen. De kas is multifunctioneel te gebruiken. Denk aan samen een voetbalwedstrijd kijken op het grote scherm. De lange tafel is ideaal voor spelletjes of om rustig te lezen. Op het grote gezamenlijke terras kun je lekker koken, BBQ'en of verhalen vertellen rondom het kampvuur. Dit is hoe vrije tijd eruit hoort te zien.

Landal Landgoed Bourtange 
Een onontdekt stukje Nederland, dat kun je ook wel zeggen van Landgoed Bourtange. Van dit unieke dorp heb je vast wel eens gehoord, maar heb je enig idee wat deze omgeving je allemaal te bieden heeft? Denk aan eindeloos mooie vergezichten, bossen, plassen, vennen en het heidegebied. Je haalt er je hart op terwijl je op je fiets, sup, kano of met de benenwagen geniet van de rijkdom van dit adembenemende stukje van het land. 

Bij het ontdekken van Landgoed Bourtange is de kans groot dat je er helemaal weg van bent. Je komt hier compleet tot rust in een omgeving die klasse en allure uitstraalt. Privacy is gegarandeerd in je eigen kwalitatief hoogwaardige vakantievilla die van alle gemakken voorzien is.

Verhuur en eigen gebruik 
Landal Landgoed Bourtange biedt je een aantrekkelijk alternatief voor banksparen. Je hebt de keuze uit vast of variabel rendement op jouw investering. Het vaste rendement bedraagt maar liefst 6% netto gedurende 5 jaar! Daarnaast is er de mogelijkheid voor maar liefst 12 weken eigen gebruik. Tenslotte kunnen de woningen met hypothecaire lening aangekocht worden. Hierover informeren we je graag verder.

Ben je toe aan rust en privacy in een omgeving die klasse en allure uitstraalt? In alle gevallen kun je onbeperkt eigen gebruik inboeken op last-minute basis (max. 48 uur voor aankomst). Kies je voor het variabel rendement? Dan heb je daarnaast recht op 90 dagen eigen gebruik per jaar (waarvan 2 weken in het hoogseizoen) i.c.m. last-minute basis! Neem vandaag nog contact op en wij praten je bij.

Kenmerken

Vastgoed ID101501
Naam en nummerType Greenhouse Experience
Type woningVrijstaande recreatiewoning
Aantal personen4
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Woonoppervlakte41 m²
Perceeloppervlakte350 m²
Bouwjaar2023
LiggingAan/bij bos, Landelijk
ParkeergelegenheidEigen parkeerplaats(en)
Vraagprijs
€ 229.500,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES