fbpx

Recreatievastgoed te koop in Sellingen

Beetserweg 6 , 9551 VE, Sellingen | Ref. 101300

8 115 m² € 349.500,-

Vakantiemakelaar

Omschrijving

  • 8-persoons generatiewoning van klasse
  • Voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid
  • Turn-key oplevering, compleet ingericht en gestyled, klaar voor de verhuur
  • Vast rendement van maar liefst 6% netto gedurende 5 jaar!

Bij het woord ''groots'' denk je toch direct aan generatiewoning Vesting? Je geniet zowel binnen als buiten van deze grote vakantiewoning. Of je nu met een groot gezin of vriendengroep komt, je hebt hier hoe dan ook een geweldige tijd. 

De Vesting is ook verkrijgbaar als Comfort Extra. Dit woningtype is uitgerust met buitenhaard, luxe badkamer en extra luxe keuken voorzien van alle inbouwapparatuur. Aan duurzaamheid geen gebrek dankzij o.a. zonnepanelen, full electric (gasloos), goede isolatie, kunststof kozijnen met HR +++ glas en een A++++ energielabel.

Landal Landgoed Bourtange 

Een onontdekt stukje Nederland, dat kun je ook wel zeggen van Landgoed Bourtange. Van dit unieke dorp heb je vast wel eens gehoord, maar heb je enig idee wat deze omgeving je allemaal te bieden heeft? Denk aan eindeloos mooie vergezichten, bossen, plassen, vennen en het heidegebied. Je haalt er je hart op terwijl je op je fiets, sup, kano of met de benenwagen geniet van de rijkdom van dit adembenemende stukje van het land. 

Bij het ontdekken van Landgoed Bourtange is de kans groot dat je er helemaal weg van bent. Je komt hier compleet tot rust in een omgeving die klasse en allure uitstraalt. Privacy is gegarandeerd in je eigen kwalitatief hoogwaardige vakantievilla die van alle gemakken voorzien is.

Verhuur en eigen gebruik 

De verhuur van de recreatiewoningen wordt exclusief geregeld door Landal GreenParks. Zelf hoef je nergens naar om te kijken, want zij verzorgen de volledige verhuur. Kies je voor het verhuren van de woning, dan is eigen gebruik toegestaan met een maximum van 90 dagen per jaar, waarvan 2 weken in het hoogseizoen. Bij volledig eigen gebruik is er geen maximum.

Landal Landgoed Bourtange biedt je een aantrekkelijk alternatief voor bank sparen. Je hebt de keuze uit vast of variabel rendement op jouw investering. Het vaste rendement bedraagt maar liefst 6% netto gedurende 5 jaar!

Kenmerken

Vastgoed ID101300
Naam en nummerType Vesting
Type woningVrijstaande recreatiewoning
Aantal personen8
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers2
Woonoppervlakte115 m²
Perceeloppervlakte438 m²
Bouwjaar2023
LiggingAan/bij bos, Landelijk
ParkeergelegenheidEigen parkeerplaats(en)
Vraagprijs
€ 349.500,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES