fbpx

Recreatievastgoed te koop in RENESSE

Bremweg , 4325 ES, RENESSE | Ref. ZE104351

110 m² € 725.000,- k.k.

Delta Makelaardij

Omschrijving

DELTA Makelaardij mag namens haar opdrachtgever u deze unieke kans te koop aanbieden. Veel dichter bij het strand ga je de woning niet snel vinden. Een prachtige vrijstaande woning gelegen op loopafstand van het strand en fietsafstand van het centrum van Renesse.

De woning is in uitstekende staat en bijzonder netjes afgewerkt en altijd zeer goed onderhouden. Zo heeft de woning in 2008/2009 een werkelijke metamorfose ondergaan, denk aan het volgende:
- betonnen vloeren v.v. vloerverwarming in de hal, eetkamer, keuken, serre en gang;
- buitengevel grotendeels geïsoleerd en gestukt;
- kunststof kozijnen geplaatst met dubbel glas;
- serre geplaatst en v.v. elektrische vloerverwarming;
- keuken, badkamer, toilet en cv installatie geplaatst;
- garage omgebouwd, hier is de 3e slaapkamer en technische ruimte gerealiseerd;
- plat dak vernieuwd in 2008.

Indeling woonhuis
U komt binnen in de hal van de woning waar een grote garderobe kast is gesitueerd en de meterkast (vernieuwd, 12 groepen). Aan uw rechterzijde ligt de 1e slaapkamer voorzien van een wastafel (voorzijde woonhuis). Zodra u de hal doorloopt bereikt u middels glazen schuifdeur de open keuken/woonruimte. Wat hier direct opvalt is het vele daglicht toetreding door de grote en vele raampartijen.

De keuken is luxe uitgevoerd en voorzien van veel inbouwapparatuur. De grote (schuif)pui aan de achterzijde is tuingericht, vanuit hier loopt u zo het terras op.

De overige 2 ruime slaapkamers, badkamer, toilet en technische ruimte zijn aan de rechterzijde van het woonhuis gesitueerd. De badkamer is netjes afgewerkt, goed onderhouden en v.v. een ligbad, douche, wastafel en toilet.

Beide slaapkamers liggen aan de achterzijde van de woning, zijn ruim van opzet en tuingericht. Wakker worden met de herten in de achtertuin, wie wil dat nu niet?!

De technische ruimte is praktisch, voorzien van witgoedaansluiting, mechanische ventilatie en cv-opstelling. Naast de technische ruimte is een separaat toilet gesitueerd.

Tuin
De tuin rondom is prachtig aangelegd en v.v. een elektrisch afsluitbare poort en grote houten schuur. Aan de achterzijde van het perceel is een groot bosperceel (natuur bestemming) wat niet veranderd mag worden door de desbetreffende eigenaar. Dit behoud een natuurlijke omgeving, heerlijk toch?!

Algemeen:
De staat van onderhoud is uitstekend te noemen; woning voorzien van camera bewaking, blijft achter; warm water en verwarming wordt aangestuurd middels cv-opstelling uit 2009 i.c.m. vloerverwarming en elektrische vloerverwarming (serre); houten elementen woonhuis (buitenzijde) geschilderd in 2021; woning wordt verkocht met grotendeels gehele inventaris; oplevering in overleg met verkoper.

Ligging |
Deze woning ligt op ca. 300 meter van de Noordzee en op ca. 1 km. Het dorp Renesse is een prachtig dorp waar recreatieve- en permanente bewoning mooi samengaan. Renesse is de laatste jaren een mooie metamorfose ondergaan, waardoor het een zeer leuk dorp is geworden voor jong en oud. De winkels, terrasjes, noodzakelijke voorzieningen, het is er allemaal te vinden. Ieder seizoen ziet er dan ook anders uit in Renesse en elk seizoen heeft zo zijn charme!

Erfpacht voorwaarden Stichting Renesse |
De grond waarop de woning staat wordt in erfpacht uitgegeven. Het huidige erfpachtcontract loopt t/m 31.12.2062 waarbij de jaarlijkse huidige canon ca. € 3.850,- bedraagt, deze kan jaarlijks worden herzien op basis van CPI, met een max van 3.5%. De erfpacht is niet af te kopen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de desbetreffende makelaar.

Kenmerken

Vastgoed IDZE104351
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1
Woonoppervlakte110 m²
Perceeloppervlakte543 m²
Bouwjaar1960
Vraagprijs
Vraagprijs € 725.000,- k.k.

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES