fbpx

Recreatievastgoed te koop in RENESSE

Elzenmeet , 4325 GC, RENESSE | Ref. ZE104606

55 m² € 435.000,- k.k.

Delta Makelaardij

Omschrijving

Wilt u hier uw droomhuis verwezenlijken? DELTA Makelaardij mag namens haar opdrachtgever u deze kans te koop aanbieden. Deze gelijkvloerse woning betreft een watersnoodramp geschenk woning uit 1953.

De woning bevindt zich op een prachtig perceel van 819 m2 erfpachtgrond, omringd door groen, en alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Of u nu wilt genieten van de natuur, de zee en het strand, of een wandeling wilt maken naar het levendige centrum van Renesse, alles is op loop- en fietsafstand bereikbaar. Hier kunt u volop genieten van de vrije natuur, in alle seizoenen. Leven in harmonie met de natuur, en het privilege hebben om aan zee te wonen, wie droomt daar nu niet van?

Renesse is een prachtig dorp waar recreatieve- en permanente bewoning naadloos samengaan. De afgelopen jaren heeft Renesse een mooie transformatie ondergaan, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is geworden voor zowel jong als oud. U vindt er diverse winkels, gezellige terrasjes en alle noodzakelijke voorzieningen. Elk seizoen heeft zijn eigen charme in Renesse, waardoor het dorp het hele jaar door een aantrekkelijke plek is om te wonen.

Deze woning biedt de mogelijkheid om zowel als permanente woning of als vakantiewoning te dienen (niet voor recreatieve commerciële verhuur).

Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact op met DELTA Makelaardij om uw droomhuis werkelijkheid te maken!

Erfpacht voorwaarden Stichting Renesse
De grond waarop de woning staat wordt in erfpacht uitgegeven. Het erfpachtcontract loopt t/m 31.12.2062 waarbij de jaarlijkse huidige canon ca. € 4.898,- bedraagt, deze kan jaarlijks worden herzien op basis van CPI, met een max van 3.5%. De erfpacht is NIET af te kopen. Serieus geïnteresseerden kunnen de erfpacht voorwaarden opvragen bij de makelaar.

Kenmerken

Vastgoed IDZE104606
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Woonoppervlakte55 m²
Perceeloppervlakte819 m²
Bouwjaar1953
Vraagprijs
Vraagprijs € 435.000,- k.k.

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES