fbpx

Recreatievastgoed te koop in Hengelo

Handwijzersdijk 3A , 7255 MJ, Hengelo | Ref. 100946

4 115 m² € 479.500,-

Vakantiemakelaar

Omschrijving

  • Vrijstaande luxe recreatiewoningen met zwembad en sauna, gericht op volledige duurzaamheid
  • Turn-key oplevering, compleet ingericht en gestyled
  • Op zeer ruime kavels tussen 858m² en 1208m²
  • Zeer interessante investering voor de belegger! Met 12 weken eigen gebruik per jaar

Unbrick One Model 4
Unbrick heeft een woning ontwikkeld die gemaakt is voor iedereen die geen verre reis wil maken, maar wel even weg wil zijn. Modulair en energiepositief, met het oog op de toekomst. De perfecte duurzame investering. De woningen bestaan voor 80% uit hout, wat zorgt voor een ongekend binnenklimaat, en hebben een bijzondere lijst eigenschappen. Een design keuken, een badkamer per slaapkamer, keyless entry en meer. Unbrick gebruikt enkel duurzame materialen, zonder in te leveren op comfort en leefbaarheid. Het resultaat is een topsegment vakantiewoning die vanaf het eerste moment als thuis weg van huis voelt. Het perfecte toevluchtsoord voor de betere vakantieganger.

Investeren in een vrijstaande duurzame recreatiewoning op een ruime kavel, inclusief wellness en luxe, zorgt voor een langjarig succesvol rendement. Daarnaast levert de woning twee keer zo veel energie op als zij verbruikt - wat het rendement alleen maar ten goede komt.

Missie en visie
De doelstelling van De Weelderik is om voor de zomer van 2023 de deuren te openen van het park en de eerste gasten te ontvangen zodat je als woningeigenaar al volop kunt genieten van je rendement. De visie van Unbrick is om de meest innovatieve ontwikkelaar van duurzame woningen te worden. Type Unbrick One (Model 4) is de 'next thing' als het gaat om recreëren in Nederland:

  • Kwalitatief hoogwaardige woningen die voldoen aan het bouwbesluit
  • Gebouwd met Cross Laminated Timber, een duurzame, demontabele en CO₂ absorberende grondstof
  • Uitgerust met een slim regelsysteem voor verwarming, koeling en ventilatie
  • De nieuwe benchmark, vergelijk het met Tesla’s Model S in 2012
  • Milieubewust: een Unbrick One wordt gemaakt van 22 PEFC gecertificeerde bomen. Daar worden er 66 voor terug geplant

Het park en voorzieningen
Op De Weelderik is het genieten en ontspannen door de perfecte combinatie van luxe en natuur én inspanning en ontspanning; het park staat voor kleinschaligheid en intimiteit. Weg van de massa en middenin de natuur. Waar kwaliteit en de luxe van persoonlijke aandacht de standaard zijn. Er worden diverse sportfaciliteiten aangeboden zoals een padelbaan, multicourt of een jeu-de-boulesbaan. Vanuit het clubhuis worden dagelijks activiteiten georganiseerd om de rijke omgeving beter te leren kennen. Je kunt er ook terecht voor een boodschap, hapje of drankje. Wil je ultieme luxe ervaren? Er is hier een persoonlijke (hotel) service aanwezig. Geen zin om te koken? De privé chef zorgt voor jou! Geen zin om boodschappen te doen? Geef het door en alles wordt in een handomdraai geregeld.

Rendement, verhuur en eigen gebruik
De Weelderik wordt vanuit de eigen identiteit en uitstraling verhuurd door Green Boutique. De verhuur van de accommodatie is verplicht. Daarnaast is er nog een uitgebreide eigengebruiksregeling. Als eigenaar kun je 12 weken per jaar gebruik maken van je eigen vakantiewoning. Op basis van de verhuurprognoses en de jaarlijkse kosten, zijn er prima mogelijkheden om een netto rendement vanaf 4,5% oplopend naar 5,1 na 3-5 jaar, te realiseren.

Kenmerken

Vastgoed ID100946
Naam en nummerType Unbrick One Model 4
Type woningVrijstaande recreatiewoning
Aantal personen4
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers2
Woonoppervlakte115 m²
Perceeloppervlakte913 m²
Bouwjaar2022
LiggingAan/bij bos
ParkeergelegenheidEigen parkeerplaats(en)
Vraagprijs
€ 479.500,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES