fbpx

Recreatievastgoed te koop in Braamt

Landweerswal 2 014 (nr: 14), 7047 CE, Braamt | Ref. 101441

4 48 m² € 140.000,-

Vakantiemakelaar

Omschrijving

  • Vrijstaande 4-persoons bungalow
  • Ruime kavel eigen grond met rijk begroeide, privacyvolle tuin
  • Op een zeer compleet Landal park, mooi gelegen in de Achterhoek
  • Verhuur verplicht, i.c.m. 6 weken eigen gebruik

Recreëren in jouw eigen woning? Een recreatiewoning gelegen op een perceel eigen grond met een beschutte tuin én een stabiel verhuurrendement. Klinkt dat niet aantrekkelijk? Deze 4-persoons vrijstaande bungalow op het verrassende en goed bezochte Landal Stroombroek is beschikbaar voor een nieuwe eigenaar!

Landal Stroombroek
Stoere oerbossen, Middeleeuwse dorpjes, mysterieuze kastelen en landerijen. Dat is de omgeving van Landal Stroombroek. Maar ook diverse steden zoals Doetinchem liggen in de buurt van dit bungalowpark in de Achterhoek, vlakbij de grens met Duitsland. Bij Landal Stroombroek ben je er echt even tussenuit. Het vakantiepark heeft een grote recreatieplas en een kabelwaterskibaan. Echte innerlijke rust vind je in wellnesscentrum Palestra. De wellness voorzieningen zijn zelfs gratis toegankelijk.

Behoefte aan een Tibetaanse klankschaalmassage of de warmte van de sauna-kota’s uit Lapland? Het kan allemaal hier in Gelderland. Weer helemaal opgeladen? Het park biedt volop stoere en actieve Fun & Entertainment-activiteiten.

Stap de woning binnen
De recreatiewoning dateert uit de jaren '90 en is door de jaren heen goed onderhouden en waar nodig vernieuwd. De laatste grote vernieuwing betrof de keuken en badkamer in medio 2014/2015. Binnenkort gaat de woning een vernieuwing tegemoet in de vorm van een re-styling. Hiervoor heeft de huidige eigenaar reeds 50% van de nota voldaan. Nadere informatie hierover is te verkrijgen via ons.

In de woning tref je een prettige lichtinval middels de hoge raampartijen, dit geeft het geheel een fijne sfeer. De woning is geschikt voor maximaal 4 personen, verdeeld over drie slaapkamers. Vanuit de woonkamer is er middels de tuindeur toegang tot de beschutte tuin. De keuken is voorzien van de nodige inbouwapparatuur en in de woning is tevens een moderne badkamer met ligbad. Het toilet is separaat.

Verhuur en eigen gebruik
Verhuur is verplicht voor deze recreatiewoning i.c.m. 6 weken optioneel eigen gebruik. De woning wordt recreatief verhuurd, als eigenaar ontvang je een stabiel verhuurrendement. Meer informatie hierover tref je in de uitgebreide verkoopbrochure.

Kenmerken

Vastgoed ID101441
Naam en nummerType 4B2 - nr. 14
Type woningVrijstaande recreatiewoning
Aantal personen4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1
Woonoppervlakte48 m²
Perceeloppervlakte285 m²
Bouwjaar1995
LiggingAan/bij bos
ParkeergelegenheidEigen parkeerplaats(en)
Vraagprijs
€ 140.000,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES