fbpx

Recreatievastgoed te koop in Braamt

Landweerswal 2 , 7047 CE, Braamt | Ref. 101351

12 160 m² € 629.995,-

Vakantiemakelaar

Omschrijving

  • 12-persoons luxe recreatiewoning, vrijstaand op eigen grond
  • Op een bestaand en succesvol Landal GreenParks vakantiepark
  • Traditioneel gebouwd en ingericht volgens geheel nieuw interieurconcept
  • Vele faciliteiten, o.a. overdekt zwembad, sauna, indoorspeelplaats en waterskibaan
  • Volledige verhuur geregeld door Landal GreenParks
  • Vast rendement mogelijk: 6,5% netto gedurende 5 jaar! 

Geheel typerend voor de Achterhoek wordt deze landelijke, luxe 12-persoons bungalow gerealiseerd. Met al deze ruimte en op zo'n schitterende locatie voel je je meteen thuis. Veel huiselijker wordt het namelijk niet dankzij o.a. het nieuwe interieurconcept, de open keuken met keukeneiland en vele gezellige slaapkamers met flatscreen televisies. Aan alle details is gedacht! Je geniet hier van jouw eigen privé wellness in de badkamers, 4-persoons sauna, inloopdouche en ligbad. Zo kom je pas echt aan jouw welverdiende rust. Daarnaast staat duurzaamheid uiteraard voorop. Dit wordt bewezen door de hoge isolatiewaarde, energiezuinige apparatuur, LED (sfeer)verlichting, 12 zonnepanelen per woning en PVC vloerbedekking. Tenslotte is de woning gasloos en voorzien van een warmtepomp met vloerverwarming in de gehele bungalow. Droom je ook al weg bij deze groepsacommodatie?

Landal Stroombroek

Stoere oerbossen, Middeleeuwse dorpjes, mysterieuze kastelen en landerijen. Dat is de omgeving van Landal Stroombroek. Maar ook diverse steden zoals Doetinchem liggen in de buurt van dit bungalowpark in de Achterhoek, vlakbij de grens met Duitsland. Bij Landal Stroombroek ben je er echt even tussenuit. Het vakantiepark heeft een grote recreatieplas en een kabelwaterskibaan. Echte innerlijke rust vind je in wellnesscentrum Palestra. De wellness voorzieningen zijn zelfs gratis toegankelijk. 

Behoefte aan een Tibetaanse klankschaalmassage of de warmte van de sauna-kota's uit Lapland? Het kan allemaal hier in Gelderland. Weer helemaal opgeladen? Het park biedt volop stoere en actieve Fun & Entertainment-activiteiten. 

Verhuur, rendement en eigen gebruik

Landal GreenParks neemt voor een eigenaar de zorg voor verhuur volledig uit handen. Een eigenaar heeft 6 weken per jaar (inclusief last-minute eigen gebruik) de mogelijkheid om zelf gebruik te maken van de recreatiewoning. Op basis van onderbouwde prognoses en ervaringen kan een netto rendement van 6 – 6,8% per jaar worden gerealiseerd. Je hebt de keuze uit vast of variabel rendement op jouw investering. Het vaste rendement bedraagt maar liefst 6,5% netto gedurende 5 jaar!

Download de brochure en bekijk zelf de aantrekkelijke investeringsmogelijkheden op dit park. 

Kenmerken

Vastgoed ID101351
Naam en nummerType 12 pers. Luxe
Type woningVrijstaande recreatiewoning
Aantal personen12
Aantal slaapkamers6
Aantal badkamers3
Woonoppervlakte160 m²
Perceeloppervlakte759 m²
Bouwjaar2023
ParkeergelegenheidEigen parkeerplaats(en)
Vraagprijs
€ 629.995,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES