fbpx

Recreatievastgoed te koop in Heeg

Pharshoeke 61 , 8621 CW, Heeg | Ref. 101150

6 150 m² € 729.000,-

Vakantiemakelaar

Omschrijving

  • 6-persoons rietgedekte watervilla’s met een eigen ligplaats aan het Heegermeer
  • Volledig gasloos, voorzien van een warmtepomp voor verkoeling/verwarming, eigen laadpaal en zonnepanelen
  • Perfecte investering in de breedste zin van het woord: voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie hiervan

Welkom op De Pharshoeke. Een project bestaande uit 23 ruime kavels aan het welbekende Heegermeer. Waar water de hoofdrol speelt en elke villa voorzien is van een eigen aanlegsteiger, sauna, laadpaal en zonnepanelen. Het plan krijgt een meanderende ruime kavelstructuur waardoor het geheel een natuurlijker karakter krijgt. Aan privacy is ook gedacht. De kavelgrenzen worden voorzien van een groenstrook die tevens zorgt voor geborgenheid.

Elke woning heeft een aanlegsteiger bij de tuin en het water is hier voldoende diep, zodat je alle vrijheid hebt om hier jouw zeilboot aan te meren. Droom lekker weg, geniet van het leven!

Watervilla's met een golden touch
De ruim bemeten watervilla's hebben een vloeroppervlakte van maar liefst 150 m² en zijn in 2 typen beschikbaar. Je hebt de keuze uit een 6-persoons villa of een 8-persoons villa. Het stijlvolle interieur wordt ontworpen door het gerenommeerde bureau OT design. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke tinten zodanig op elkaar afgestemd dat het een prachtig geheel vormt.

De 6-persoons villa heeft in totaal drie slaapkamers. Eén op de begane grond en twee op de 1e verdieping. De slaapkamer op de begane grond is aansluitend met een badkamer en heerlijk ligbad. Als je het hebt over een ultiem vakantiegevoel, dan is dit het wel. Zet de schuifpui open en betrek het grote terras bij de living. Onder de trap bevindt zich een opslagruimte die als eigenarenkast kan dienen.

De 1e verdieping is voorzien van twee royale slaapvertrekken met aansluitend een 'walk in' gedeelte voor jouw kleding. Beide slaapkamers hebben een eigen badkamer en toilet. De woning wordt standaard voorzien van een sauna.

Het terras aan de waterzijde heeft een ongekende aantrekkingskracht. Als het even kan trek je hier aan het einde van de middag een goede fles wijn open of geniet je nog van een kop koffie. Vier het leven zoals jij het wilt, De Pharshoeke biedt die ruimte.

Klaar voor de toekomst
Sinds 1 januari 2021 moeten alle nieuwbouwplannen voldoen aan de BENG-normen. BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. Deze normen zijn zo streng dat je verzekerd bent van een uitstekend geïsoleerd en geventileerd huis. De gasloos opgeleverde villa’s worden voorzien van zonnepanelen en een eigen laadpaal. Ze worden aangesloten op een grondwater warmtepomp die de vloerverwarming en het (douche)water van warmte voorziet. Een duurzame en bovendien inflatiebestendige investering!

Direct gelegen aan de Friese Meren
Direct gelegen aan het Heegermeer en de Fluessen is De Pharshoeke de perfecte uitvalsbasis voor watersportliefhebbers. Hier, in het hart van De Friese meren, valt voor iedereen iets te genieten. Voor rustzoekers en stadsmensen, voor fietsers, wandelaars en natuurlijk voor watersporters. De Pharshoeke heeft een eigen jachthaven waar je jouw eigen boot kunt afmeren. Je kunt hier ook diverse typen boten huren.

Verhuur en eigen gebruik
Als eigenaar kun je besluiten om jouw villa te verhuren. Recreatiebedrijf ‘’t Sypke’ verzorgt in opdracht van de verhurende eigenaren de verhuur, marketing en de administratie van De Pharshoeke op professionele en zorgeloze wijze. Iedere accommodatie is voorzien van alle luxe en comfort, waarin gasten helemaal tot rust kunnen komen en optimaal kunnen genieten van de schitterende omgeving op en rond De Friese Meren.

Bij De Pharshoeke kun je jouw woning op de volgende manieren gebruiken:

  • Eigen gebruik, je bent dan niet verplicht om het interieurpakket af te nemen
  • Combinatie van verhuur en eigen gebruik (max. 89 dagen, waarvan 28 tijdens de schoolvakanties)
  • Volledige verhuur

Kenmerken

Vastgoed ID101150
Naam en nummerType Villa 6
Type woningVrijstaande recreatiewoning
Aantal personen6
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers3
Woonoppervlakte150 m²
Perceeloppervlakte423 m²
Bouwjaar2023
LiggingAan vaarwater
ParkeergelegenheidEigen parkeerplaats(en)
Vraagprijs
€ 729.000,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES