fbpx

Recreatievastgoed te koop in Otterlo

Roekelse Bosweg 3 , 6731SH, Otterlo | Ref. 1719

5 € 470.000,-

Berkenrhode Vastgoed

Omschrijving

Deze geschakelde vide woningen op Landgoed Oud Beekdal zijn modern en gezellig ingericht en zijn geschikt voor maximaal 5 personen. De woningen beschikken over 2 slaapkamers en 2 badkamers inclusief toilet en dit alles verdeeld over 2 verdiepingen.

Op de begane grond vindt u de gezellige woonkamer met elektrische sfeerhaard. Door de vide geniet u hier van extra hoogte in de woonkamer. De luxe L-vormige keuken beschikt over een inductiekookplaat en is verder van alle gemakken en benodigde inbouwapparatuur voorzien. Ook vindt u op de begane grond 1 slaapkamer en 1 badkamer met een toilet. Op de eerste verdieping vindt u de tweede slaapkamer en ensuite badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van comfortabele boxspring bedden.

De ramen zijn van horren voorzien, alle (slaap)kamers beschikken over een smart tv en de woning is voorzien van airconditioning. Ook buiten is het goed toeven. U stapt vanuit de woonkamer zo naar buiten op het gemeubileerde terras. Dankzij de overkapping kunt u hier ook met zachter weer nog heerlijk buiten zitten.

De woning is energieneutraal en beschikt over waterbesparende douchekoppen en kranen.

Elke woning beschikt over 10 zonnepanelen en over een accupakket (10 Kw) t.b.v. de opslag van de opgewekte energie. 

Het hele gebouw is duurzaam gebouwd volgens de BENG-eisen en is van het gas af.

* Aan maten, beeldmateriaal en indelingen van plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Zet- en drukfouten voorbehouden.

Kenmerken

Vastgoed ID1719
Aantal personen5
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers2
Vraagprijs
Woning inclusief kavel € 470.000,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES