fbpx

Recreatievastgoed te koop in Otterlo

Roekelse Bosweg 3 , 6731SH, Otterlo | Ref. 1720

6 € 520.000,-

Berkenrhode Vastgoed

Omschrijving

Deze geschakelde luxe wellness woningen op Landgoed Oud Beekdal zijn gezellig huiselijk ingericht en zijn geschikt voor maximaal 6 personen. De woningen beschikken over 3 slaapkamers en 3 badkamers inclusief toilet en dit alles verdeeld over 2 verdiepingen.

Op de begane grond vindt u de lichte woonkamer met elektrische sfeerhaard. Door de grote raampartijen geniet u hier van veel lichtinval. Tevens beschikt 1 woning over een erker die doorloopt van de begane grond naar de eerste verdieping. De luxe open keuken beschikt over een inductiekookplaat en is verder van alle gemakken en benodigde inbouwapparatuur voorzien. Ook vindt u op de begane grond 1 slaapkamer en de badkamer met toilet. Op de eerste verdieping vindt u de overige 2 slaapkamers met ensuite badkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van comfortabele boxspring bedden. Op deze verdieping is tevens de sauna gesitueerd.

De ramen zijn van horren voorzien, alle (slaap)kamers beschikken over een smart tv en de woning is voorzien van airconditioning. Ook buiten is het goed toeven. Vanuit de woonkamer stapt u zo naar buiten op het gemeubileerde terras.

De woning is energieneutraal en beschikt over waterbesparende douchekoppen en kranen. 

Elke woning beschikt over 10 zonnepanelen en over een accupakket (10 Kw) t.b.v. de opslag van de opgewekte energie. 

Het hele gebouw is duurzaam gebouwd volgens de BENG-eisen en is van het gas af.

Heide Hoeve type 2A beschikt over een erker 

Heide Hoeve type 2B beschikt niet over een erker 

* Aan maten, beeldmateriaal en indelingen van plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Zet- en drukfouten voorbehouden.

Kenmerken

Vastgoed ID1720
Aantal personen6
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers3
Vraagprijs
Woning inclusief kavel € 520.000,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES