fbpx

Recreatievastgoed te koop in Workum

Suderséleane 29 , 8711 GX, Workum | Ref. 100770

6 103 m² € 470.000,-

Vakantiemakelaar

Omschrijving

  • Luxe 6-persoons appartement op de begane grond met groot terras
  • Een nieuw project op een prachtige locatie aan het IJsselmeer

Het type E appartement is een tussenappartement welke wordt gerealiseerd op de begane grond in het gebouw “Blazer”. Het is een 6-persoons appartement met drie slaapkamers, elk geschikt voor twee personen. Twee van de drie slaapkamers hebben via een hefschuifpui toegang tot het terras met tuin en een geweldig uitzicht over het water. De luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en sauna is ook te bereiken vanuit de hal, het toilet is separaat. Wanneer je de ruime woonkamer betreedt, valt het uitzicht naar het IJsselmeer direct op. De woonkamer heeft een ruime open keuken welke is voorzien van alle gemakken en toegang geeft tot het terras met tuin.

Binnen in jouw appartement of buiten op je eigen terras; elke dag kun je heerlijk genieten van een uitzicht dat nooit verveelt!

Soal Beach Resort
Op een van de mooiste locaties aan het IJsselmeer wordt de komende jaren in fases Soal Beach Resort gerealiseerd. De appartementen aan het strand zijn de eerste bouwfase die reeds in het voorjaar van 2022 is gestart. Hierna wordt verder gewerkt aan uitbreiding van o.a. de haven en de havenappartementen.

Verhuur en eigen gebruik
Voor een eigenaar op Soal Beach Resort is het mogelijk om 12 weken eigen gebruik op jaarbasis in te boeken, waarvan 2 weken in vakantieperioden. De verhuur is in handen van Monda vakantieparken, een organisatie die staat voor full service ontzorgen op het hoogste niveau van zowel eigenaren als vakantiegangers. Met een halve eeuw ervaring in de recreatiesector heeft Monda zich ontwikkeld tot een echte specialist. Voor deze verhuurorganisatie is persoonlijk contact één van de belangrijkste uitgangspunten. Mede dankzij Monda vakantieparken is jouw appartement een waardevolle investering met een stabiel en interessant rendement.

Kenmerken

Vastgoed ID100770
Naam en nummerType E
Type woningAppartement
Aantal personen6
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1
Woonoppervlakte103 m²
Bouwjaar2022
LiggingAan vaarwater, Bij strand/zee
ParkeergelegenheidCentrale parkeerplaats
Vraagprijs
€ 470.000,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES