fbpx

Recreatievastgoed te koop in Reeuwijk

Verlengde Breevaart 3 (nr: 232), 2811 LR, Reeuwijk | Ref. 101551

4 87 m² € 259.000,-

Vakantiemakelaar

Omschrijving

  • 4-persoons vrijstaande recreatiewoning aan het water
  • Op een prachtig park met directe vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen
  • Goed netto rendement middels verhuur

Landal De Reeuwijkse Plassen
Landal De Reeuwijkse Plassen ligt midden in het Groene Hart, tussen de poldersloten, het wuivende riet en karakteristieke boerderijen. Met al het groen om je heen vergeet je bijna dat je in de Randstad zit. De ideale uitvalsbasis voor watersport op de Reeuwijkse Plassen of een uitstapje naar Gouda, Utrecht, Den Haag of Rotterdam. Ook vaar je via de vaart zo de Reeuwijkse Plassen op vanuit jouw recreatiewoning. Of stap je vanaf de aanlegsteiger in een kano of op een SUP-board. Op het water kom je helemaal tot rust. Dat is écht vakantie!

Stap op de fiets en maak een tocht door het oer-Hollandse polderlandschap met haar planten- en dierenrijkdom. Wandel tussen de plassen door en ervaar het oude polderland met zijn houtkaden, rietkragen, dijken en boerenweggetjes. Op en top Hollands. Verder vind je op het park zelf unieke kindereilanden. Op dit door water omgeven natuurspeeleiland klimmen en klauteren de kinderen op de klimtoestellen en zoeven ze van de tokkelbaan. Ook heeft het park een kindereiland met speeltuin, een Bollo-huis, zwembad, indoorspeelplaats, speciale kinderaccommodaties en het hele jaar Fun & Entertainment. 

Stap de woning binnen
Je kunt nu investeren in een luxe en duurzame 4-persoons waterlodge in een groene en waterrijke omgeving. De geschakelde woning is aan het water gelegen en vanuit het park is een directe vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen. De woning is per auto én per boot bereikbaar. Bij de bouw is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en de woning is zeer sfeervol ingericht. Functionaliteit en kwaliteit gaan hand in hand met uitstraling, karakter en verantwoord produceren. Landal De Reeuwijkse Plassen betreft een duurzaam vakantiepark (Green Key Gold gecertificeerd) met prachtige faciliteiten.

Het thema van het interieur is tijdloos modern chique, waarbij de teakhouten meubels en warme kleuren zorgen voor een luxe en ontspannen sfeer in de woningen. Het intieme karakter van recreatiewoning komt tot haar recht in de gecombineerde woonkamer-keuken die aanvoelt als één grote, gezellige leefkeuken. Dit is een compacte recreatiewoning met alle luxe en comfort. De twee slaapkamers op de verdieping zijn heerlijk royaal van afmeting. De badkamer op de eerste verdieping heeft een douche en extra toilet. Het terras is voorzien van terrastegels. Zie jij jezelf hier al heerlijk vertoeven?

Rendement en eigen gebruik
Bij Landal De Reeuwijkse Plassen is verhuur van de accommodatie mogelijk, maar niet verplicht. Het betreft een zeer interessant rendementsobject! Op basis van de vraagprijs en goede verhuurresultaten is het mogelijk om een netto rendement van 5,2% te realiseren. Download nu de brochure en bekijk de huuropbrengsten en jaarlijkse kosten van deze woning.

Kenmerken

Vastgoed ID101551
Naam en nummerType 4C2 - nr. 232
Type woningVrijstaande recreatiewoning
Aantal personen4
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Woonoppervlakte87 m²
Bouwjaar2019
LiggingAan vaarwater, Landelijk
ParkeergelegenheidEigen parkeerplaats(en)
Vraagprijs
€ 259.000,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES