fbpx

Recreatievastgoed te koop in Bergen op Zoom

Zoomvlietweg 24a (nr: T8), 4623 RL, Bergen op Zoom | Ref. 101342

8 140 m² € 510.000,-

Vakantiemakelaar

Omschrijving

  • Duurzaam en traditioneel gebouwde 8-persoons recreatiewoningen in een uniek landschap
  • In Luxe, Extra Luxe en Extra Luxe Wellness uitvoeringen
  • Verhuur verplicht (i.c.m. 12 weken per jaar eigen gebruik)

Deze 8-persoonswoning wordt in de volgende uitvoeringen gebouwd:

  • Luxe
  • Extra Luxe
  • Extra Luxe Wellness

Luxe
Deze pannengedekte, gemetselde en gekeimde woning bestaat uit drie woonlagen en heeft een prachtig uitzicht over de landerijen. De sauna en twee slaapkamers met eigen badkamer zijn in het souterrain met natuurlijk licht via lichtschachten. Op de verdieping vind je twee sfeervolle slaapkamers met eigen badkamer en een frans balkon. De begane grond is de plaats waar je samen komt in de ruime living met eetkeuken en houtkachel.

Extra Luxe
Deze woning is een 8 persoons Extra Luxe woning met een veranda met loungeset en buitenhaard. Deze in drie woonlagen uitgevoerde rietgedekte woning beschikt over twee slaapkamers met eigen badkamer en een sauna in het souterrain. Het natuurlijk daglicht komt hier binnen via royale lichtschachten. Op de begane grond kom je samen in de royale living met houtkachel en open keuken. Op de verdieping zijn nog eens twee ruime slaapkamers met hun eigen badkamer. Deze woningen liggen langs de rand van het park of centraal aan de beleefnatuur.

Extra Luxe Wellness
Deze rietgedekte met een gevel van metselwerk en keim is het absolute toppunt van luxe en ruimte. De aparte wellnesslodge met loungebad, sauna, buitenhaard en kamado bbq is zo gesitueerd dat men van de ondergaande zon kan genieten en het verlengstuk is van jouw huiskamer. Deze uit drie woonlagen bestaande woning heeft twee slaapkamers met eigen badkamer in het souterrain. Op de begane grond komt u samen in de royale living met zithoek met houtkachel, eetkeuken en openslaande tuindeuren die toegang geven tot het terras en de wellnesslodge. Op de verdieping zijn nog eens twee ruime slaapkamers met elk hun eigen badkamer met inlooppdouche, waarvan er één is uitgevoerd met een sunshower. De slaapkamers op de verdieping beschikken tevens over een frans balkon. Deze woningen liggen voor het borgen van de privacy allemaal langs de rand van het park.

Alle Luxe woningen (Luxe , Extra Luxe en Extra Luxe Wellness) beschikken over een Sunshower.

Verhuur en eigen gebruik
Bij Brabantse Wal is verhuur van de woning verplicht. Landal GreenParks is door de VvE aangesteld als exclusieve verhuurder van het project met een looptijd van 10 jaar. Landal GreenParks is een sterk merk met een hoge naamsbekendheid en waardering van gasten. Als eigenaar kun je gebruikmaken van de eigenarensite, waar onder andere het 'eigen gebruik' van de woning geboekt kan worden. Het maximale eigen gebruik van de recreatiewoning is 12 weken per jaar.

Kenmerken

Vastgoed ID101342
Naam en nummerType 8
Type woningVrijstaande recreatiewoning
Aantal personen8
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers4
Woonoppervlakte140 m²
Perceeloppervlakte642 m²
Bouwjaar2024
LiggingAan/bij bos, Landelijk
ParkeergelegenheidEigen parkeerplaats(en)
Vraagprijs
€ 510.000,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES