fbpx

Recreatievastgoed te koop in Bergen op Zoom

Zoomvlietweg 24a , 4623 RL, Bergen op Zoom | Ref. 101345

4 25 m² € 172.500,-

Vakantiemakelaar

Omschrijving

  • 4-persoons sfeervolle Tiny House in een uniek landschap
  • Op houten gevel eigen grond én volledig ingericht
  • Verhuur verplicht (i.c.m. 12 weken per jaar eigen gebruik)

Bij Landal Brabantse Wal blijft het niet enkel bij luxe vrijstaande recreatiewoningen. Er worden namelijk ook sfeervolle Tiny Houses gebouwd. Deze woningen sluiten erg goed aan bij de overweldigende natuur van de Wouwse Plantage en Landgoed Lievensberg op de grens van Noord-Brabant, Zeeland en België. Stap je knusse huisje uit en geniet meteen van heidetuinen, dennenbossen en zandverstuivingen. Met zijn beleefnatuur, Spraypark, speelweides en horeca, wordt dit een prachtige uitvalsbasis voor liefhebbers van rust en het Bourgondische achterland van Brabant en Vlaanderen.

Het geprognosticeerde gemiddelde netto huurrendement over 10 jaar ligt tussen de 5,0 en 6,3% netto voor de woningen. Binnenkort start de bouw van de eerste 50 woningen al. Het eerste 4-persoons Tiny House is nu al beschikbaar. Ben je geïnteresseerd? Dan doe je er goed aan om vandaag nog contact op te nemen! 

Verhuur en eigen gebruik

Bij Brabantse Wal is verhuur van de woning verplicht. Landal GreenParks is door de VvE aangesteld als exclusieve verhuurder van het project met een looptijd van 10 jaar. Landal GreenParks is een sterk merk met een hoge naamsbekendheid en waardering van gasten. Als eigenaar kun je gebruikmaken van de eigenarensite, waar onder andere het ‘eigen gebruik’ van de woning geboekt kan worden. Het maximale eigen gebruik van de recreatiewoning is 12 weken per jaar.

Kenmerken

Vastgoed ID101345
Naam en nummerType Tiny House
Type woningVrijstaande recreatiewoning
Aantal personen4
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Woonoppervlakte25 m²
Perceeloppervlakte94 m²
Bouwjaar2023
LiggingAan/bij bos, Landelijk
ParkeergelegenheidEigen parkeerplaats(en)
Vraagprijs
€ 172.500,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES