fbpx

Adverteren

Recreatievastgoed.nl biedt makelaars, vakantieparken en ontwikkelaars de mogelijkheid om hun vakantiewoningen onder de aandacht te brengen bij een grote doelgroep potentiële kopers. Door deze doelgroep een gebruiksvriendelijk platform te bieden met een ruim aanbod van verschillende (type) aanbieders, gecombineerd met sterke marketing campagnes, genereren wij kwalitatieve aanvragen voor uw woningen. 

Recreatievastgoed.nl verkoopt zelf geen woningen, maar biedt professionele aanbieders van vakantiewoningen een platform om hun woningen onder de aandacht te brengen van een grote groep potentiële kopers. Wilt u als particulier uw vakantiewoning verkopen? Wij brengen u graag in contact met onze partner!

Omdat wij weten dat het belangrijk is om u zo veel mogelijk werk te besparen kunt u uw aanbod via een API koppeling of XML feed rechtstreeks bij ons inladen. Zo heeft u toch de voordelen van een extra verkoopkanaal zonder dat het u extra werk oplevert en kunt u focussen op hetgeen waar u blij van wordt. Aanmeldingen, afmeldingen en wijzigingen worden vanzelf uit onze database geüpdatet op ons platform. Plaatst u liever handmatig uw woningen, ook dat is uiteraard mogelijk.

Voor een makelaar die actief is in het recreatievastgoed bieden wij de unieke mogelijkheid om zich te onderscheiden ten opzichte van de standaard residentiele makelaar die af en toe een recreatiewoning in de verkoop neemt. Door u te profileren als makelaar aangesloten bij Recreatievastgoed.nl kunt u extra aanbod in uw portefeuille krijgen.

Download hieronder de brochure voor meer informatie. Neemt u gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken om bij ons platform aan te sluiten. U zult verbaasd zijn van onze scherpe prijzen en kwalitatieve aanvragen.

DOWNLOAD

ONZE BROCHURE

footer wave

ONTVANG REGELMATIG UPDATES