fbpx

Adverteren

Recreatievastgoed.nl biedt makelaars, vakantieparken en ontwikkelaars de mogelijkheid om hun vakantiewoningen onder de aandacht te brengen bij een grote doelgroep potentiële kopers. Door deze doelgroep een gebruiksvriendelijk platform te bieden met een ruim aanbod van verschillende (type) aanbieders, gecombineerd met sterke marketing campagnes, genereren wij kwalitatieve aanvragen voor uw woningen. 

Omdat wij weten dat het belangrijk is om u zo veel mogelijk werk te besparen kunt u uw aanbod via een API koppeling of XML feed rechtstreeks bij ons inladen. Zo heeft u toch de voordelen van een extra verkoopkanaal zonder dat het u extra werk oplevert en kunt u focussen op hetgeen waar u blij van wordt. Aanmeldingen, afmeldingen en wijzigingen worden vanzelf uit onze database geüpdatet op ons platform. Plaatst u liever handmatig uw woningen, ook dat is uiteraard mogelijk.

Voor een makelaar die actief is in het recreatievastgoed bieden wij de unieke mogelijkheid om zich te onderscheiden ten opzichte van de standaard residentiele makelaar die af en toe een recreatiewoning in de verkoop neemt. Door u te profileren als makelaar aangesloten bij Recreatievastgoed.nl kunt u extra aanbod in uw portefeuille krijgen.

Neemt u gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken om bij ons platform aan te sluiten. U zult verbaasd zijn van onze scherpe prijzen en kwalitatieve aanvragen.

UW AANBOD

SNELLER BIJ DE CONSUMENT

Door het adverteren van uw aanbod op ons platform bereikt u sneller en doelgericht de consument. Van een ondernemer die op zoek is naar rendement op zijn vermogen tot een echtpaar dat met pensioen is en van hun oude dag wil genieten, wij weten hoe we de doelgroep bereiken. Dat resulteert in een betere en snellere verkoop van uw recreatievastgoed.

footer wave

Beeldmerk Recreatievastgoed

RECREATIEVASTGOED.NL

Op Recreatievastgoed.nl vindt u het aanbod recreatief vastgoed van vakantieparken, ontwikkelaars en makelaars. Door onze moderne en gebruiksvriendelijke website vindt u gemakkelijk het aanbod dat aan uw criteria voldoet. Wij maken uw zoektocht overzichtelijk en daardoor makkelijker. Zo geniet u sneller van uw vakantiewoning.

×

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)