fbpx

Over ons

Recreatievastgoed.nl is ontstaan vanuit het oogpunt van de consument. Er bestond nog geen plek waar het aanbod van makelaars, vakantieparken en ontwikkelaars op een plek te vinden was. Onze missie is het toegankelijker maken van het genieten van een eigen vakantiewoning. Wij streven dit na met ons gebruiksvriendelijke en overzichtelijke platform.

Richard Klein, oprichter van Recreatievastgoed.nl, heeft ervaring met beide kanten van de verkoop en aankoop van recreatievastgoed. Vanuit persoonlijke ervaring bij het privé aankopen van vakantiewoningen en bij de verkoop op zijn eigen park (Familiehuis Nunspeet) kwam telkens weer naar voren dat er vanuit de consument vraag is naar een dergelijke plek op het internet.

Enkele jaren na het kopen van de domeinnaam Recreatievastgoed.nl en het vergaren van de nodige kennis en informatie is ons platform gebouwd en zijn wij trots op ons product dat sinds 2021 live is. Samen zorgen wij ervoor dat uw zoektocht naar een vakantiewoning makkelijker, overzichtelijker en daardoor plezieriger is!

richard klein

Richard Klein

OPRICHTER

T +31 085 06 06 878
E richard@recreatievastgoed.nl

Beeldmerk Recreatievastgoed

RECREATIEVASTGOED.NL

Op Recreatievastgoed.nl vindt u het aanbod recreatief vastgoed van vakantieparken, ontwikkelaars en makelaars. Door onze moderne en gebruiksvriendelijke website vindt u gemakkelijk het aanbod dat aan uw criteria voldoet. Wij maken uw zoektocht overzichtelijk en daardoor makkelijker. Zo geniet u sneller van uw vakantiewoning.

×

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)