fbpx

Over ons

Recreatievastgoed.nl is ontstaan vanuit het oogpunt van de consument. Er bestond nog geen plek waar zowel het aanbod van makelaars, vakantieparken én ontwikkelaars te vinden was. Onze missie is het toegankelijker maken van het genieten van een eigen vakantiewoning. Wij streven dit na met ons gebruiksvriendelijke en overzichtelijke platform.

Richard Klein, oprichter van Recreatievastgoed.nl, heeft het platform opgericht vanuit zijn eigen kennis met betrekking tot de aankoop en verkoop van recreatievastgoed. Zijn ervaring komt voort uit het privé aankopen van vakantiewoningen voor eigen gebruik en belegging. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan bij de verkoop van recreatievastgoed op zijn eigen vakantiepark (Familiehuis Nunspeet). Bij beide aspecten kwam telkens weer naar voren dat er vanuit de consument vraag is naar een platform voor recreatievastgoed.

Enkele jaren na het kopen van de domeinnaam Recreatievastgoed.nl en het vergaren van de nodige kennis en informatie is het platform ontwikkeld en in 2022 gelanceerd. Samen zorgen wij ervoor dat uw zoektocht naar een vakantiewoning makkelijker, overzichtelijker en daardoor plezieriger is!

richard klein

Richard Klein

OPRICHTER

T +31 085 06 06 878
E richard@recreatievastgoed.nl

ONTVANG REGELMATIG UPDATES