fbpx

Recreatievastgoed te koop in Sellingen

Beetserweg 6 (nr: TJ), 9551 VE, Sellingen | Ref. 101288

4 83 m² € 316.000,-

Vakantiemakelaar

Omschrijving

  • 4-persoons luxe, vrijstaande lodge met oogstrelend uitzicht
  • Voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid
  • Turn-key oplevering, compleet ingericht en gestyled, klaar voor de verhuur
  • Direct vast rendement: 6% netto gedurende 5 jaar! Dit geldt voor alle reeds geproduceerde woningen!

Je kijkt je ogen uit terwijl je ontspant in deze prachtige, unieke woning. De gehele voorzijde bestaat uit glas wat voor veel licht en een adembenemend uitzicht zorgt. De woning wordt turn-key opgeleverd d.m.v. hoogwaardige materialen die ontwikkeld zijn voor lange levensduur. De lodge beschikt over een sfeerhaard, groot terras (inclusief tuinmeubilair) en een BBQ/grill. Aan duurzaamheid geen gebrek dankzij o.a. zonnepanelen, full electric (gasloos), goede isolatie, kunststof kozijnen met HR +++ glas en een A++++ energielabel.

Landal Landgoed Bourtange 
Een onontdekt stukje Nederland, dat kun je ook wel zeggen van Landgoed Bourtange. Van dit unieke dorp heb je vast wel eens gehoord, maar heb je enig idee wat deze omgeving je allemaal te bieden heeft? Denk aan eindeloos mooie vergezichten, bossen, plassen, vennen en het heidegebied. Je haalt er je hart op terwijl je op je fiets, sup, kano of met de benenwagen geniet van de rijkdom van dit adembenemende stukje van het land. 

Bij het ontdekken van Landgoed Bourtange is de kans groot dat je er helemaal weg van bent. Je komt hier compleet tot rust in een omgeving die klasse en allure uitstraalt. Privacy is gegarandeerd in je eigen kwalitatief hoogwaardige vakantievilla die van alle gemakken voorzien is.

Verhuur en eigen gebruik 
De verhuur van de recreatiewoningen wordt exclusief geregeld door Landal GreenParks. Zelf hoef je nergens naar om te kijken, want zij verzorgen de volledige verhuur. Kies je voor het verhuren van de woning, dan is eigen gebruik toegestaan met een maximum van 90 dagen per jaar, waarvan 4 weken in het hoogseizoen. Bij volledig eigen gebruik is er geen maximum.

Landal Landgoed Bourtange biedt je een aantrekkelijk alternatief voor bank sparen. Je hebt de keuze uit vast of variabel rendement op jouw investering. Het vaste rendement bedraagt maar liefst 6% netto gedurende 5 jaar!

Kenmerken

Vastgoed ID101288
Naam en nummerType Jonkvrouw
Type woningVrijstaande recreatiewoning
Aantal personen4
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers2
Woonoppervlakte83 m²
Perceeloppervlakte352 m²
Bouwjaar2024
LiggingAan/bij bos, Landelijk
ParkeergelegenheidEigen parkeerplaats(en)
Vraagprijs
€ 316.000,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES