fbpx

Recreatievastgoed te koop in Epe

Bijsterbosweg 8 , 8161 NE, Epe | Ref. 100887

6 55 m² € 229.500,-

Vakantiemakelaar

Omschrijving

  • Duurzame, vrijstaande en compleet ingerichte 6-pers. boslodges op eigen grond
  • In een bosrijke omgeving van het rijke natuurgebied van Epe
  • Interessant rendement haalbaar, met eigen gebruik mogelijkheden
  • Verhuur verplicht (incl. max. 8 weken per jaar eigen gebruik)

Ongestoord recreëren in luxe. In een duurzame, moderne boslodge mét de vrije natuur aan de voordeur. Deze 6-persoons lodges maken het feestje compleet. Met drie slaapvertrekken en een lichte leefruimte waar het hele gezin bij elkaar kan komen. Gooi de openslaande deuren open en stap het overdekte terras op. Op deze grote buitenruimte geniet iedereen heerlijk van een hapje - klaar gemaakt in de Green Egg buitenkeuken - en een drankje. De kinderen kunnen ondertussen in de natuur spelen. 

• 6-persoons lodge met drie ruime slaapkamers 

• Luxe badkamer met inloopdouche 

• Royaal overdekt terras 

• Green Egg buitenkeuken

Landal Sprengerheide
In het vakantiepark zijn er diverse voorzieningen te vinden, waaronder een kinderspeelruimte, fietsverhuur, diverse speelplaatsen en een receptie met horecapunt/koffie corner. Met natuurgebieden als de Renderklippen, het Heerderstrand en de kinderbelevingspaden van ‘t Eperholt zijn er talloze bezienswaardigheden voor het hele gezin te vinden. Je kunt hier eindeloos wandelen en fietsen. Het park ligt op een half uurtje afstand van gezellige hanzesteden als Deventer, Zwolle, Zutphen en Elburg. Kortom, geniet hier in alle luxe van rust, natuur en gezelligheid.

Verhuur en beheer
Landal Sprengerheide is tot stand gekomen onder de ontwikkeling van Bosresorts bv. Zij stellen de beleving van de toekomstige gebruiker centraal en combineren deze aanpak met 40 jaar ervaring in de recreatieve sector. Bij de bouw van deze recreatiewoningen wordt er gehoor gegeven aan de maatschappelijke oproep naar duurzaam bouwen. Op Landal Sprengerheide zijn er uitstekende verhuurmogelijkheden via Landal GreenParks en geldt er een verhuurverplichting. Een combinatie van eigen gebruik (max. 8 weken op jaarbasis, waarvan 2 weken in het hoogseizoen) en verhuur is hierbij prima mogelijk.

Download nu de brochure en bekijk de huuropbrengsten en jaarlijkse kosten van deze woning!

Kenmerken

Vastgoed ID100887
Naam en nummerType 6P-A1
Type woningVrijstaande recreatiewoning
Aantal personen6
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Woonoppervlakte55 m²
Perceeloppervlakte382 m²
Bouwjaar2024
LiggingAan/bij bos
ParkeergelegenheidCentrale parkeerplaats
Vraagprijs
€ 229.500,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES