fbpx

Recreatievastgoed te koop in Epe

Bijsterbosweg 8 , 8161 NE, Epe | Ref. 100883

4 55 m² € 219.000,-

Vakantiemakelaar

Omschrijving

  • Duurzame, vrijstaande en compleet ingerichte 4-pers. boslodges op eigen grond
  • In een bosrijke omgeving van het rijke natuurgebied van Epe
  • Interessant rendement haalbaar, met eigen gebruik mogelijkheden
  • Verhuur verplicht (incl. max. 8 weken per jaar eigen gebruik)

Ongestoord recreëren in luxe. In een duurzame, moderne boslodge mét de vrije natuur aan de voordeur. De centrale ontmoetingsplek van deze 4-persoons lodge is de moderne woonkeuken. Terwijl je een heerlijke maaltijd bereidt, kan het gezin alvast plaatsnemen aan tafel voor een hapje en een drankje. Op het overdekte terras met Green Egg buitenkeuken geniet je heerlijk van de frisse buitenlucht. Ook vanuit de hoofdslaapkamer kunt je naar buiten lopen. Gooi hier de openslaande deuren open en je wordt meteen begroet door de fluitende vogeltjes! 

• Ruime woonkeuken met uitzicht op de natuur 

• Luxe badkamer met inloopdouche 

• Moderne boslodge met twee ruime slaapkamers 

• Overdekt terras 

• Green Egg buitenkeuken

Landal Sprengerheide
In het vakantiepark zijn er diverse voorzieningen te vinden, waaronder een kinderspeelruimte, fietsverhuur, diverse speelplaatsen en een receptie met horecapunt/koffie corner. Met natuurgebieden als de Renderklippen, het Heerderstrand en de kinderbelevingspaden van ‘t Eperholt zijn er talloze bezienswaardigheden voor het hele gezin te vinden. Je kunt hier eindeloos wandelen en fietsen. Het park ligt op een half uurtje afstand van gezellige hanzesteden als Deventer, Zwolle, Zutphen en Elburg. Kortom, geniet hier in alle luxe van rust, natuur en gezelligheid.

Verhuur en beheer

Landal Sprengerheide is tot stand gekomen onder de ontwikkeling van Bosresorts bv. Zij stellen de beleving van de toekomstige gebruiker centraal en combineren deze aanpak met 40 jaar ervaring in de recreatieve sector. Bij de bouw van deze recreatiewoningen wordt er gehoor gegeven aan de maatschappelijke oproep naar duurzaam bouwen. Op Landal Sprengerheide zijn er uitstekende verhuurmogelijkheden via Landal GreenParks en geldt er een verhuurverplichting. Een combinatie van eigen gebruik (max. 8 weken op jaarbasis, waarvan 2 weken in het hoogseizoen) en verhuur is hierbij prima mogelijk.

Download nu de brochure en bekijk de huuropbrengsten en jaarlijkse kosten van deze woning!

Kenmerken

Vastgoed ID100883
Naam en nummerType 4P-F
Type woningVrijstaande recreatiewoning
Aantal personen4
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Woonoppervlakte55 m²
Perceeloppervlakte297 m²
Bouwjaar2022
LiggingAan/bij bos
ParkeergelegenheidCentrale parkeerplaats
Vraagprijs
€ 219.000,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES