fbpx

Recreatievastgoed te koop in Giethoorn

Binnenpad 49 (nr: 25), 8355 BR, Giethoorn | Ref. 102014

6 53 m² € 174.500,-

Vakantiemakelaar

Omschrijving

  • Prachtige 6-persoons waterlodge met terras aan het water
  • Op eigen grond en comfortabel ingericht met o.a. twee badkamers
  • Verhuur verplicht met zeer interessant te behalen rendement
  • Huurgarantie tot 1 januari 2028

Op Vakantiepark Giethoorn wordt deze prachtige 6-persoons waterlodge op eigen grond te koop aangeboden. Er is een terras aan open vaarwater, net als een aanlegsteiger voor je sloep. Vanuit de woonkamer en twee van de drie slaapkamers heb je een prachtig uitzicht over het water. Verhuur van deze woning is verplicht, waarbij een zeer interessant rendement haalbaar is.

Vakantiepark Giethoorn
Dit vakantiepark bevindt zich midden in het centrum van Giethoorn. Het park bestaat uit drie schiereilanden, gesitueerd aan de oever van de Bovenwijde. Met de karakteristieke boogbruggen en grachten, vormt het park een klein waterdorp op zich. Wanneer je van dit veelzijdige en complete park af gaat is er in de omgeving genoeg te beleven. Een bezoek aan het centrum van Giethoorn is zeker de moeite waard! 

Stap de woning binnen
Het gezellige woongedeelte beschikt over een zit- en eethoek en via schuifdeuren bereik je het terras aan het water. De open hoekkeuken is onder meer uitgerust met een vaatwasser en combi-oven. Er zijn drie slaapkamers, ieder met twee boxsprings en kastruimte. Eén van de slaapkamers heeft een badkamer en suite met douche, wastafel en toilet. Daarnaast is er een tweede badkamer, eveneens met douche, wastafel en toilet. Wordt dit aantrekkelijke investeringsobject in het Venetië van het Noorden binnenkort van jou?

Rendement en eigen gebruik
Op Vakantiepark Giethoorn is verhuur van de accommodatie verplicht. Je alleen last-minute de mogelijkheid om in de woning te verblijven. Het betreft een interessant rendementsobject! Download nu de brochure en bekijk de rendementsberekening van deze accommodatie. 

Kenmerken

Vastgoed ID102014
Naam en nummerType Roerdomp - nr. 25
Type woningChalet
Aantal personen6
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers2
Woonoppervlakte53 m²
Perceeloppervlakte215 m²
Bouwjaar2013
LiggingAan vaarwater
ParkeergelegenheidEigen parkeerplaats(en)
Vraagprijs
€ 174.500,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES