fbpx

Recreatievastgoed te koop in Midlaren

De Bloemert 1-52 (nr: 52), 9475 TG, Midlaren | Ref. 004

5 69 m² € 119.000,- k.k.

Uw BuitenLeven

Omschrijving

Watersportliefhebbers opgelet: we hebben een leuke vakantiewoning te koop op Waterpark De Bloemert in Midlaren. Deze woning ligt weliswaar in een bosrijke omgeving, maar in 2 minuten loop je naar de jachthaven!
Dus wil je af en toe zelf genieten van deze fijne plek en ook een mooi rendement halen? Dan ben jij de koper die we zoeken.

Je ziet het niet direct, maar dit is echt een stenen huis! Enkele jaren geleden is deze woning gerenoveerd en toen is er een houten gevelbekleding met isolatie geplaatst.
De woning is geschakeld, maar dat is zo slim gedaan, dat de terrassen niet aan dezelfde kant liggen. Daardoor heb je veel privacy.
De woning staat aan de rand van het park. De tuin grenst aan een watertje dat uitkomt op het Zuidlaardermeer. Hoe luxe is dat: vanaf je tuin in je bootje en dan lekker het meer op!

De woonkamer heeft een mooie lichtinval door de grote ramen aan de voorzijde en aan de achterzijde. Je kijkt tot in de nok van het huis: dat geeft een ruimtelijk effect in de woonkamer.
De keuken is compact met een kookplaat, afzuigkap, koelkast en magnetron. De grote eettafel nodigt niet alleen uit tot eten, je hebt ruimte genoeg om een spelletje te doen of gezellig te borrelen. Openslaande deuren in de keuken leiden naar het terras met tuinmeubilair.
De slaapkamer op de begane grond is erg ruim en ligt naast het terras. De luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel is bijna nieuw, want de badkamer is in 2019 gemoderniseerd, net als het toilet.
Via de trap in de woonkamer van kom je op de verdieping met 2 slaapkamers, één met twee bedden en één met een bed.
Aan de voorzijde van de woning heb je nog aangebouwde berging, ideaal voor
(elektrische) fietsen en tuinmeubilair.

APPARTEMENTSRECHT
Deze woning staat op Bospark De Bloemert, onderdeel van Landal De Bloemert.
Op Bospark De Bloemert is appartementsrecht van toepassing.
Appartementsrecht houdt in dat deze vakantiewoning met terras dan jouw privé-eigendom is, maar de algemene voorzieningen zoals de paden, groenvoorzieningen, speelweiden etc. zijn gemeenschappelijk eigendom.

EIGEN GEBRUIK RECREATIEWONING DE BLOEMERT
Op Landal De Bloemert heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van uw recreatiewoning, mits de woning nog niet geboekt is door een gast. De minimum verblijfsduur is drie dagen. Voor de schoonmaak van de woning wordt per wissel € 45,00 in rekening gebracht.

De gemeente Zuidlaren wenst een zo groot mogelijke doorstroming van huurders van bungalows op het park. Derhalve is het volgende kettingbeding in de akte van levering opgenomen.
Het is de eigenaar niet toegestaan de bungalow te bewonen of te (doen) verhuren aan dezelfde huurder voor een aaneengesloten periode langer dan zes weken;
Het is de eigenaar niet toegestaan de bungalow na het einde van een gebruiksperiode gedurende een periode van drie weken wederom te bewonen of aan dezelfde huurder te (doen) verhuren;
Het is de eigenaar niet toegestaan de bungalow te bewonen indien hij in een tijdvak van één jaar de bungalow reeds drie periodes van ten hoogste zes aaneengesloten weken heeft bewoond casu quo gehuurd.

WATERPARK DE BLOEMERT
Rondom de Jachthaven is Waterpark De Bloemert ontstaan. Er zijn 72 woningen aan het water en 60 bungalows een een bosrijke omgeving.
Niet alleen de natuurliefhebbers en de watersporters kunnen hier hun hart ophalen. Het Zuidlaardermeer is echt voor iedereen! Voor wandelaars en fietsers. Rond het meer zijn verschillende fiets- en wandelroutes, maar het “rondje Zuidlaardermeer” moet je gefietst hebben. Je kunt met het zelfbedieningsfietspontje van het Groninger Landschap het Drentse Diep oversteken. Tevens kun je dan een bezoek brengen aan molenmuseum “de Wachter”, het Sprookjeshof of rondkijken in één van de omliggende esdorpen of veenkoloniale dorpen.
Het gezellige restaurant is het hart van Paviljoen de Bloemert. In de zomer is het heerlijk toeven op het terras met het mooiste uitzicht aan het Zuidlaardermeer!
Op het park bevinden zich nog de zeilschool, een tennisbaan, midgetgolf en fietsverhuur. Je hoeft je hier dus niet te vervelen.

Kenmerken

Vastgoed ID004
Type woningGeschakelde recreatiewoning
Aantal personen5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1
Woonoppervlakte69 m²
Perceeloppervlakte69 m²
Bouwjaar1974
LiggingAan vaarwater, Aan/bij bos
Vraagprijs
€ 119.000,- k.k.

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES