fbpx

Recreatievastgoed te koop in Zeewolde

Raadhuisstraat 40 (nr: 14), 3891 EB, Zeewolde | Ref. 14

4 23 m² € 129.000,- v.o.n.

Olav Boats

Omschrijving

Een positief rendement op uw vermogen
Bent u de lage rente op uw spaargeld ook zo zat? Heeft u geen of weinig vertrouwen in het investeren in (vakantie)woningen waarbij de rendementen vaak negatief eindigen of waarbij u uiteindelijk moet verkopen met een mogelijke restschuld? Wilt u met weinig risico en met een lage instap (vanaf € 129.000,-) nu eindelijk ook eens een positief rendement op uw vermogen maken?
Neemt u dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Onze boten behoeven weinig onderhoud
Geen overdrachtsbelasting
Alle boten zijn vaarbewijsvrij te varen
Levensduur circa. 40 jaar, 10-jaar terugverdientijd!

Tegenvallende rendementen?
Geen afschrijvingen? Lage restwaarde?
Veel investeerders kiezen vastgoed als veilige haven als het aankomt op rendement en het opbouwen van vermogen. Bijvoorbeeld met het verhuren of verkopen van vakantiewoningen, appartementen en andere projecten. Hoe laag uw risico bij vastgoed ook is, dat risico kan nóg lager en het rendement stukken hóger. Hoe? Welkom aan boord bij OLAV BOATS. Wij zijn net als u klaar voor vertrek.

Bent u de lage rente op uw spaargeld ook zo zat? Heeft u geen of weinig vertrouwen in het investeren in (vakantie)woningen waarbij de rendementen vaak negatief eindigen of waarbij u uiteindelijk moet verkopen met een restschuld? Wilt u met weinig risico en met een lage instap (vanaf € 129.000,-) nu eindelijk ook eens een positief rendement op uw vermogen maken? Neemt u dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

De loopplank naar een solide investering
Wat wij doen is u, als particuliere dan wel zakelijke investeerder, compleet ontzorgen met het aanschaffen en verhuren van Houseboats, beter bekend als een luxe vorm van een woonboot. Als ervaren speler in de recreatiebranche zoeken wij toeristische toplocaties die met ons zaken willen doen, zodat de Houseboat het meeste rendement oplevert. De aanschaf van de aanzienlijk waardevaste boot zorgt voor het lage risico, de personen die eens heerlijk vertoeven aan een hotspot zoals de Friese meren of de Weerribben, geven u het rendement van wel 8 tot 10%!

U wilt deze boot toch niet missen

Kenmerken

Vastgoed ID14
Type woningChalet
Aantal personen4
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1
Woonoppervlakte23 m²
Bouwjaar2024
LiggingAan vaarwater
Vraagprijs
€ 129.000,- v.o.n.

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES