fbpx

Recreatievastgoed te koop in Zeijen

Zuiderstraat 6p (nr: 1), 9491 TH, Zeijen | Ref. NL-1134

6 60 m² € 175.000,- v.o.n.

iParcs

Omschrijving

€175.000,- v.o.n. exclusief btw.

Bij een vakantiepark waar rust en natuur sleutelwoorden zijn, moeten natuurlijk ook de juiste recreatiewoningen behoren. Voor iParcs Zeijen is daarom een uniek ontwerp gemaakt: de iParcs Ecolodge!

De luxe Ecolodges zijn voorzien van hoogwaardige materialen zoals 60 mm houten buitenwanden, triple glas en massieve houten deuren. Met zo’n 60 m² oppervlakte bevatten de Ecolodges alles wat een gast verwacht. Twee slaapkamers (Ecolodge 4 (+2) personen), zolder, badkamer, keuken en een woonkamer voorzien van genoeg ramen en dus veel licht. Via dubbele openslaande deuren betreedt u de tuin.

Verkoop
De verkoop van de 62 Ecolodges (inclusief grond) zijn in drie fases verdeeld. In de eerste fase verkopen we 29 Ecolodges. De levering van de Ecolodge wordt, na de aankoop geplaatst. Aansluitend vindt verkoopfase twee plaatst (18 Ecolodges) en fase drie (15 Ecolodges). Op dit moment is de eerste verkoopfase van start.

De omgeving
In de kop van Drenthe, naast het dorpje Zeijen en 6 kilometer ten noorden van Assen, worden 62 luxe Ecolodges geplaatst. iParcs Zeijen ligt strategisch ideaal voor natuurliefhebbers, cultuur snuifers en levensgenieters. Met 11 natuurgebieden op korte afstand, Assen en Groningen praktisch ‘om de hoek’ en idyllische Drentse dorpjes op fiets afstand, maakt iParcs Zeijen ideaal als recreatieve verblijfplaats.

Meer informatie op iParcsZeijen.nl

Kenmerken

Vastgoed IDNL-1134
Type woningChalet
Aantal personen6
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Woonoppervlakte60 m²
Perceeloppervlakte320 m²
Bouwjaar2023
LiggingAan/bij bos
Vraagprijs
€ 175.000,- v.o.n.

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES