fbpx

Recreatievastgoed te koop in Zeijen

Zuiderstraat 6 (nr: 1), 9491 TH, Zeijen | Ref. NL-1134

6 60 m² € 198.650,- v.o.n.

iParcs

Omschrijving

€198.650,- v.o.n. exclusief btw is inclusief de (verplichte) inventaris t.w.v. €20.991,05 exclusief btw.

Bij een vakantiepark waar rust, natuur en zelfvoorzienende energie sleutelwoorden zijn moeten natuurlijk ook de juiste recreatiewoningen behoren. Voor iParcs Zeijen is daarom een uniek ontwerp gemaakt: de iParcs Ecolodge!

De luxe Ecolodges zijn voorzien van hoogwaardige materialen zoals aluminium kozijnen en Ewood houtpanelen. Met zo’n 60m² oppervlakte bevatten de Ecolodges alles wat een gast verwacht. Twee slaapkamers (Ecolodge 4 (+2) personen), badkamer, keuken en woonruimte voorzien van genoeg ramen en dus veel licht. Via openslaande deuren betreedt u de tuin die gemiddeld 320 m² oppervlakte bevat per Ecolodge. Iedere kavel heeft een ruim terras en een oprit waarop de auto geparkeerd kan worden. Tevens staat er een berging in dezelfde stijl als de Ecolodge, ook voorzien van duurzame Ewood houtendelen en daardoor één met de omgeving. De meegenomen fietsen staan netjes droog en kunnen daar eventueel ook opgeladen worden. Aan alles is gedacht om het verblijf ideaal te maken.

De omgeving
In de kop van Drenthe, naast het dorpje Zeijen en 6 kilometer ten noorden van Assen, worden 62 luxe Ecolodges geplaatst. iParcs Zeijen ligt strategisch ideaal voor natuurliefhebbers, cultuursnuivers en levensgenieters. Met 11 natuurgebieden op korte afstand, Assen en Groningen praktisch ‘om de hoek’ en idyllische Drentse dorpjes op fiets afstand, maakt iParcs Zeijen ideaal als recreatieve verblijfplaats.

Kenmerken

Vastgoed IDNL-1134
Type woningChalet
Aantal personen6
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Woonoppervlakte60 m²
Perceeloppervlakte300 m²
Bouwjaar2023
LiggingAan/bij bos
Vraagprijs
€ 198.650,- v.o.n.

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES