fbpx

Recreatievastgoed te koop in BURGH-HAAMSTEDE

J.J. Boeijesweg , 4328 GX, BURGH-HAAMSTEDE | Ref. ZE104287

€ 1.000.000,- k.k.

Delta Makelaardij

Omschrijving

Wie Burgh-Haamstede op Schouwen-Duiveland zegt, denkt aan zee, strand, duinen, wind en water, maar ook aan natuur, ruimte en openheid. Aan de rand van dit prachtige villadorp ligt aan de rustige J.J. Boeijesweg een prachtig perceel bosgrond met grote open ruimte. DELTA Makelaardij biedt u een unieke kans!

Wij hebben de verkoopopdracht gekregen voor deze interessante vrije bouwkavel. Hier kunt u uw eigen droomvilla realiseren! Het betreft een ruime bouwkavel van ca. 2.730 m2 EIGEN grond en biedt de mogelijkheid om een riante villa te realiseren. De bouwkavel is gelegen op werkelijk een toplocatie, midden in de natuur op korte aftand van het dorp, het bos, de duinen en het strand. De bestemming is permanente -alsmede recreatieve bewoning voor eigen gebruik. Commerciële recreatieve verhuur is hier niet toegestaan.

Het totale perceel bedraagt ruim 39 x 70 meter; daarbinnen zijn er diverse mogelijkheden voor de situering, de grootte en het ontwerp van de woning. De achtergelegen kavel heeft momenteel de bestemming Natuur. Bij serieuze interesse informeren wij u graag verder.

Bouwvoorschriften:
- Er mag maximaal 1 woning op het bebouwingsvlak worden gebouwd;
- Het bouwvlak bedraagt ca. 39 x 36 meter en bestaat uit 2 zones:
- Zone A betreft de voorste ca. 20 meter, hier dient het hoofdgebouw (woning) te komen;
- Zone B betreft de achterste ca. 19 meter, hier mogen bijgebouwen gerealiseerd worden (al dan niet aaneengeschakeld met de woning);
- Voor zone A geldt dat de goothoogte maximaal 4 meter bedraagt en de bouwhoogte maximaal 10 meter;
- Voor zone B geldt dat de goothoogte maximaal 3,3 meter bedraagt en de bouwhoogte maximaal 6 meter;
- De hoogte van overkappingen bedraagt maximaal 3 meter;
- De breedte van de woning bedraagt ten minste 6,5 meter en maximaal 20 meter;
- De afstand tot de zijdelingse perceelgrens bedraagt minimaal 3 meter;
- De gezamenlijke oppervlakte van bijbehorende bouwwerken (zoals aan- en uitbouwen en overkappingen) bedraagt maximaal 100 m2;
- Aan de voorzijde van de bouwkavel dient het bestaande struweel met struiken en hoge bomen het huidige karakter te behouden;
- Maximaal 1 woning bebouwen.

Gebruik:
De bestemming van het kavel is WONEN, mogelijk als hoofdverblijf of als buitenverblijf. Commerciële verhuur is bestemmingsplanmatig niet toegestaan.

Bouwtitel:
Conform het vigerende bestemmingsplan dient er uiterlijk per 22 oktober 2025 een omgevingsvergunning te zijn voor het bouwen van een woning, anders vervalt de bouwtitel.

Voorwaarden bij verkoop door verkoper:
- Verkoper zal huidige perceel Westerschouwen, sectie F, nr. 2231, groot ca. 3500 m2 splitsen naar een nieuw perceel ter grootte van ca. 2730 m2 (ca. 70 m1 x ca. 39 m1);
- De verkopende partij zal op de erfgrens een hekwerk plaatsen van ca. 1,8 m1 hoog. Naast dit hekwerk dient de koper een 2 meter brede haag te planten, waarbij het uit ca. 70% 'Zeeuwse Haag' en 30% hulst bestaat;
- Gunning voorbehouden aan verkoper.

De Artist impressions zijn puur ter illustratie. De Artist impressions zijn opgemaakt door de architect van de verkoper en laat u de mogelijkheden zien.

Burgh-Haamstede / Nieuw-Haamstede:
Burgh-Haamstede is niet voor niets één van de meest geliefde woonlocaties van Zeeland. Omgeven door een schitterende natuur en natuurlijk de welbekende Noorzeestranden. Op korte afstand van de woning liggen ‘De Vroongronden’, een schitterend natuurgebied tussen Burgh-Haamstede en Renesse. Een open, glooiend gebied met vele vogels en waar u regelmatig reeën en damherten kunt spotten. Om het gebied open te houden laat Natuurmonumenten hier Shetlanderpony’s grazen. Het dorp met de vele voorzieningen vind je door simpelweg de straat uit te lopen.

Nieuw-Haamstede is het meest westelijke én mooiste deel van het eiland Schouwen-Duiveland. Een bijzonder mooi gebied wat bekend staat om haar rust, natuurschoon met zeer brede duinopgangen aan de Noordzee. De stranden hier worden vaak aangemerkt als de mooiste stranden van Zeeland. Verder bevindt zich hier een uitgestrekt duinlandschap met meerdere lange strandopgangen met prachtige flora en fauna. Het gehele gebied rondom Nieuw-Haamstede is aangemerkt als Natura 2000 gebied. Met andere woorden: u bent verzekerd van het voortbestaan van de prachtige natuur. Niet voor niets wordt dit gebied ook wel 'de Kroon van Zeeland' genoemd. Verderop gaat dit gebied over in het grootste bos van Zeeland “de Domeinen” waar u heerlijk kunt wandelen of mountainbiken.
Verder heeft Burgh-Haamstede een uitstekend voorzieningenniveau en ligt het binnen een uur rijden vanaf Rotterdam en Antwerpen. Zierikzee is in een kwartier aan te rijden en heeft een sterke regiofunctie met al haar voorzieningen.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld, derhalve kunnen hier geen rechten aan ontleend worden. Koper staat ten alle tijde in voor eigen onderzoek.

Kenmerken

Vastgoed IDZE104287
Perceeloppervlakte3500 m²
Vraagprijs
Vraagprijs € 1.000.000,- k.k.

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES