fbpx

Recreatievastgoed te koop in Beuningen

Kampbrugweg 3 , 7588 RK, Beuningen | Ref. 100836

2 87 m² € 370.000,-

Vakantiemakelaar

Omschrijving

 • Duurzame recreatievilla’s op ruime kavels, tussen de weilanden en bossen
 • Op een prachtige locatie in het Twentse platteland
 • Interessant rendement haalbaar, met eigen gebruik mogelijkheden
 • Kavel eigen grond en ruim perceel met een gemiddelde oppervlakte van 550 m²

Welkom in deze 2 persoons villa, type Jans. Elke villa verspringt ten opzichte van elkaar waardoor je altijd vrijuit op de natuur kijkt. Via bosjes en bomen zijn de erfgrenzen vormgegeven en aan de terraskant van de woning geniet je optimaal van je privacy. Elke kavel heeft parkeerruimte voor één auto en beschikt over een laadpaal. Voor de tweede auto is er ruimte bij de receptie. 

Landal Olde Kottink
Landal Olde Kottink is een natuurrijk vakantiepark midden in de natuur. Het park bestaat uit 66 duurzame recreatievilla’s welke opgaan in het groene landschap van Twente. Op het park vind je o.a. wellness voorzieningen, een indoor speelparadijs en receptie waar je verse broodjes kunt halen. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor wandelaars en fietsers en voor kinderen is er ook genoeg in de omgeving te beleven. Kortom, Landal Olde Kottink biedt een ongekend fijn thuis voor een weekend weg of vakantie midden in de natuur.

Stap de woning binnen
Zodra je type Jans binnenstapt, kijk je via de ramen in de voor- en achtergevel, die verspringt, gelijk weer naar buiten. Staat de deur van de slaapkamer open, dan heb je ook via dat verdiepingshoge raam zicht op de natuur. 

Op de begane grond zijn 2 kamers met ieder een eigen badkamer met toilet. De woonkamer en keuken staan in open verbinding met elkaar. Als een geheel loopt de keuken over in de lange kastenwand. Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping, de vliering terecht. Deze multifunctionele ruimte kan op allerlei manieren worden gebruikt, als relaxkamer of er kan hier een bedbank worden geplaatst voor extra slaapplek.

Interieur
Voor de villa’s op Landal Olde Kottink zijn twee interieurpakketten samengesteld waarin meubelen en overige elementen een harmonieus geheel vormen. Wanneer je de villa gaat verhuren ben je verplicht het interieurpakket ʻThe Blue’ of ‘The Greenʼ af te nemen. Wanneer je de villa niet te verhuurt krijg je volledige vrijheid om de woning in te richten zoals je dit zelf wilt. Meer informatie hierover vind je in de brochure.

Rendement, beheer, verhuur en eigen gebruik
Op Landal Olde Kottink is verhuur van de accommodatie mogelijk, maar niet verplicht. Er worden drie keuzemogelijkheden aangeboden.  Landal GreenParks zorgt voor de administratie en verhuur van jouw woning. Zij nemen alle administratie en regelwerk uit handen en zorgen dat eventuele problemen aan de woning verholpen worden. Door continu te optimaliseren zorgen zij ervoor dat je een zo hoog mogelijk rendement uit jouw investering haalt. Zo profiteer je niet alleen van het rendement, maar ook van een heerlijke tijd.

 • Volledig eigen gebruik, geen verhuur. Vrij in inrichtingskeuze.
 • Verhuur i.c.m. met eigen gebruik. Verplicht inrichtingspakket. Geen kosten voor vervanging en vernieuwing gedurende 5 jaar.
  Eigen gebruik: Maximaal 10 weken per jaar waarvan maximaal 4 weken in het hoogseizoen. Wisselkosten en toeristenbelasting worden berekend. 
 • Volledige verhuur. Verplicht inrichtingspakket. Geen kosten voor vervanging en vernieuwing gedurende 5 jaar.
  Indien gewenst met een rendements- en huurgarantie van 5 jaar.
  Eigen gebruik: Maximaal twee huurperioden van maximaal één week per jaar in het laagseizoen. Wisselkosten en toeristenbelasting worden berekend.

Download nu de brochure en bekijk de huuropbrengsten en jaarlijkse kosten van deze woning.

 

Kenmerken

Vastgoed ID100836
Naam en nummerType Jans 2 Luxe met buitenkeuken
Type woningVrijstaande recreatiewoning
Aantal personen2
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers2
Woonoppervlakte87 m²
Perceeloppervlakte515 m²
Bouwjaar2024
LiggingAan/bij bos
ParkeergelegenheidEigen parkeerplaats(en)
Vraagprijs
€ 370.000,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES