fbpx

Recreatievastgoed te koop in Oisterwijk

Oirschotsebaan 6 , 5062 TE, Oisterwijk | Ref. 101618

4 52 m² € 234.500,-

Vakantiemakelaar

Omschrijving

  • Vrijstaande luxe 2+2-persoons lodges op ruime kavels (eigen grond) in het groen
  • Exclusieve verhuur door Landal GreenParks, met een gegarandeerd rendement van 6% voor 5 jaar
  • Verhuur verplicht, i.c.m. eigen gebruik (5 weken per jaar waarvan 2 in het hoogseizoen)

Herontwikkeling Klein Oisterwijk
In het prachtige Oisterwijk, gelegen in de betoverende regio Noord-Brabant, ligt het bestaande Klein Oisterwijk. In de komende jaren zullen er ca 350 nieuwe, duurzame luxe vakantielodges worden gerealiseerd op dit groen aangelegde park van 25 hectare. 

Met eigen vennen en diverse waterpartijen, biedt het park ruime kavels waarop verschillende typen vrijstaande lodges worden gebouwd. Deze lodges worden volledig in eigentijdse stijl ingericht, inclusief luxe keuken en sanitair. De kavels van de lodges worden volledig aangelegd opgeleverd, zodat je als eigenaar direct kunt renderen en genieten van je woning.

Type Wijk Dog

Maak kennis met Woningtype Wijk Dog, een luxueuze woning die elegantie uitstraalt dankzij een harmonieus samenspel van warme en bijzondere materialen. Natuurlijke tinten worden versterkt door ton sur ton-kleuren en subtiele accenten van goud en marmer. Deze variant wordt voorzien van een tuinomheining, bench, mand en extra accessoires, die speciaal ingekocht zijn voor honden en hun bazen.

De woning beschikt over twee slaapkamers, waarvan één op de eerste verdieping met een slaapvide van 1.40 meter hoogte, ideaal voor kinderen. Geniet van een lichte woonkamer met hoge ramen en een schuifpui, die een prachtig uitzicht bieden op de omgeving. De keuken is zeer luxe en de moderne badkamer zorgt voor ultiem comfort.

Met het eigentijdse interieurontwerp van 'City Chique' waan je je in een stijlvolle omgeving. De woning is duurzaam gebouwd met FSC gecertificeerd hout en beschikt over een volledig klimaatbeheersingssysteem voor een aangenaam verblijf. Bovendien is deze woning ideaal als (thuis)werkplek. Sluit je (werk)dag af met een heerlijk glas wijn op het ruime terras, compleet met buitenmeubilair, en geniet van de omringende natuur.

Verhuur en eigen gebruik
De vakantielodges op Klein Oisterwijk worden enkel aangeboden als beleggingsobject. Landal GreenParks gaat de exclusieve verhuur voor Klein Oisterwijk verzorgen. De focus van Landal ligt op het jaarrond verhuren van alle vakantielodges, met als doel om voor de belegger een zo optimaal mogelijk rendement te kunnen bieden. Dit wordt gedaan in de vorm van een gegarandeerd en vast rendement van 6% netto voor 5 jaar. Er is wel een beperkte mogelijkheid (5 weken p/j waarvan 2 in het hoogseizoen) om zelf gebruik te maken van de investering.

Kenmerken

Vastgoed ID101618
Naam en nummerType Wijk Dog
Type woningVrijstaande recreatiewoning
Aantal personen4
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Woonoppervlakte52 m²
Perceeloppervlakte200 m²
Bouwjaar2023
LiggingAan/bij bos, Landelijk
ParkeergelegenheidCentrale parkeerplaats
Vraagprijs
€ 234.500,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES