fbpx

Recreatievastgoed te koop in Oisterwijk

Oirschotsebaan 6 , 5062 TE, Oisterwijk | Ref. 102017

8 90 m² € 379.500,-

Vakantiemakelaar

Omschrijving

  • Luxe, vrijstaande 8-persoons lodge
  • Zeer ruime kavels eigen grond (502 - 538 m²)
  • Turn-key oplevering, luxe interieur
  • Huurgarantie van 6% netto voor 5 jaar

Landal Klein Oisterwijk krijgt er in de huidige, tweede fase een paar pareltjes bij. Eén van de nieuwste woningtypes is Type De Bok. Deze luxe lodge sluit naadloos aan bij haar groene omgeving en biedt zowel comfort als luxe voor een gezelschap van maar liefst 8 personen.

Geniet van de ruimte en vrijheid op zeer ruime kavels eigen grond, variërend van 502 tot 538m². Met 4 slaapkamers en 2 badkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin of een groep vrienden om te ontspannen. En met een luxe interieur dat al voor je is verzorgd, hoef je alleen maar je koffers uit te pakken en te genieten van het comfort van thuis, omringd door de natuurlijke pracht van Klein Oisterwijk.

Een waardevolle en waardevaste investering
Door de populariteit van het huren van luxe vakantiewoningen is het investeren in een vakantiewoning als beleggingsobject zeer interessant. Zeker met het gegeven dat er een enorme toestroom is van nationale en internationale toeristen naar Brabant én het tekort aan toeristische bedden in Midden-Brabant. Met de komst van een nieuw centrumgebouw en diverse faciliteiten zal jouw belegging alleen maar interessanter worden. Niet alleen het object zelf bepaalt immers het succes van de investering. Ook de locatie en de aantrekkelijkheid van het park dragen hieraan bij.

Verhuur en eigen gebruik
De vakantielodges op Klein Oisterwijk worden enkel aangeboden als beleggingsobject. Landal GreenParks gaat de exclusieve verhuur voor Klein Oisterwijk verzorgen. De focus van Landal ligt op het jaarrond verhuren van alle vakantielodges, met als doel om voor de belegger een zo optimaal mogelijk rendement te kunnen bieden. Dit wordt gedaan in de vorm van een gegarandeerd en vast rendement van 6% netto voor 5 jaar. Er is wel een beperkte mogelijkheid (5 weken per jaar, waarvan 2 in het hoogseizoen) om zelf gebruik te maken van de investering.

Kenmerken

Vastgoed ID102017
Naam en nummerType De Bok
Type woningVrijstaande recreatiewoning
Aantal personen8
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers2
Woonoppervlakte90 m²
Perceeloppervlakte502 m²
Bouwjaar2024
LiggingAan/bij bos, Landelijk
ParkeergelegenheidCentrale parkeerplaats
Vraagprijs
€ 379.500,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES