fbpx

Recreatievastgoed te koop in Oisterwijk

Oirschotsebaan 6 , 5062 TE, Oisterwijk | Ref. 102026

6 70 m² € 299.500,-

Vakantiemakelaar

Omschrijving

  • Luxe, vrijstaande 6-persoons lodge
  • Ruime kavels eigen grond (352 - 451 m²)
  • Met overdekt terras en buitenkeuken
  • Huurgarantie van 6% netto voor 5 jaar

Landal Klein Oisterwijk krijgt er in de huidige, tweede fase een paar pareltjes bij. Eén van de nieuwste woningtypes is Type De Lind. In deze luxe lodge kun je jaarrond genieten van de groene omgeving.

Gelegen te midden van weelderig groen bieden deze vrijstaande lodges een oase van rust op ruime kavels eigen grond, variërend van 352 tot 451m². Met drie slaapkamers en twee badkamers biedt deze lodge voldoende ruimte voor gezinnen en vriendengroepen om te ontspannen aan de dagelijkse drukte. De lodge is smaakvol ontworpen met een luxe interieur, waardoor je je direct thuis voelt. Maar het echte hoogtepunt van de woning is het prachtige, overdekte terras en de buitenkeuken, compleet met BBQ. Geniet van heerlijke maaltijden in de buitenlucht, terwijl je omringd wordt door de serene natuurlijke omgeving.

Een waardevolle en waardevaste investering
Door de populariteit van het huren van luxe vakantiewoningen is het investeren in een vakantiewoning als beleggingsobject zeer interessant. Zeker met het gegeven dat er een enorme toestroom is van nationale en internationale toeristen naar Brabant én het tekort aan toeristische bedden in Midden-Brabant. Met de komst van een nieuw centrumgebouw en diverse faciliteiten zal jouw belegging alleen maar interessanter worden. Niet alleen het object zelf bepaalt immers het succes van de investering. Ook de locatie en de aantrekkelijkheid van het park dragen hieraan bij.

Verhuur en eigen gebruik
De vakantielodges op Klein Oisterwijk worden enkel aangeboden als beleggingsobject. Landal GreenParks gaat de exclusieve verhuur voor Klein Oisterwijk verzorgen. De focus van Landal ligt op het jaarrond verhuren van alle vakantielodges, met als doel om voor de belegger een zo optimaal mogelijk rendement te kunnen bieden. Dit wordt gedaan in de vorm van een gegarandeerd en vast rendement van 6% netto voor 5 jaar. Er is wel een beperkte mogelijkheid (5 weken per jaar, waarvan 2 in het hoogseizoen) om zelf gebruik te maken van de investering.

Kenmerken

Vastgoed ID102026
Naam en nummerType De Lind
Type woningVrijstaande recreatiewoning
Aantal personen6
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers2
Woonoppervlakte70 m²
Perceeloppervlakte352 m²
Bouwjaar2024
LiggingAan/bij bos, Landelijk
ParkeergelegenheidCentrale parkeerplaats
Vraagprijs
€ 299.500,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES