fbpx

Recreatievastgoed te koop in Oisterwijk

Oirschotsebaan 6 , 5062 TE, Oisterwijk | Ref. 102023

4 70 m² € 335.000,-

Vakantiemakelaar

Omschrijving

  • Luxe, vrijstaande 4-persoons lodge
  • Ruime kavels eigen grond (301 - 377 m²)
  • Met Outdoor Wellness (sauna, buitendouche en dompelbad)
  • Huurgarantie van 6% netto voor 5 jaar

Landal Klein Oisterwijk krijgt er in de huidige, tweede fase een paar pareltjes bij. Eén van de nieuwste woningtypes is Type De Parel Wellness. Deze luxe wellness woning biedt daadwerkelijk alles voor een heerlijk, ontspannen verblijf.

De lodge beschikt over twee slaapkamers, twee badkamers en een luxe interieur. Maar wat deze accommodatie echt bijzonder maakt, zijn de outdoor wellness faciliteiten, compleet met een sauna, buitendouche en een verfrissend dompelbad. Stap naar buiten en laat al je zorgen weg smelten, terwijl je geniet van de natuurlijke omgeving. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het opbergen van je fietsen, want deze lodge beschikt over een eigen overdekte fietsenstalling, zodat je gemakkelijk de omgeving kunt verkennen. Stap naar buiten op je eigen terras, omgeven door prachtig aangelegde tuinen, en geniet van de rust en sereniteit.

Een waardevolle en waardevaste investering
Door de populariteit van het huren van luxe vakantiewoningen is het investeren in een vakantiewoning als beleggingsobject zeer interessant. Zeker met het gegeven dat er een enorme toestroom is van nationale en internationale toeristen naar Brabant én het tekort aan toeristische bedden in Midden-Brabant. Met de komst van een nieuw centrumgebouw en diverse faciliteiten zal jouw belegging alleen maar interessanter worden. Niet alleen het object zelf bepaalt immers het succes van de investering. Ook de locatie en de aantrekkelijkheid van het park dragen hieraan bij.

Verhuur en eigen gebruik
De vakantielodges op Klein Oisterwijk worden enkel aangeboden als beleggingsobject. Landal GreenParks gaat de exclusieve verhuur voor Klein Oisterwijk verzorgen. De focus van Landal ligt op het jaarrond verhuren van alle vakantielodges, met als doel om voor de belegger een zo optimaal mogelijk rendement te kunnen bieden. Dit wordt gedaan in de vorm van een gegarandeerd en vast rendement van 6% netto voor 5 jaar. Er is wel een beperkte mogelijkheid (5 weken per jaar, waarvan 2 in het hoogseizoen) om zelf gebruik te maken van de investering.

Kenmerken

Vastgoed ID102023
Naam en nummerType De Parel Wellness
Type woningVrijstaande recreatiewoning
Aantal personen4
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers2
Woonoppervlakte70 m²
Perceeloppervlakte301 m²
Bouwjaar2024
LiggingAan/bij bos, Landelijk
ParkeergelegenheidCentrale parkeerplaats
Vraagprijs
€ 335.000,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES