fbpx

Recreatievastgoed te koop in Oisterwijk

Oirschotsebaan 6 , 5062 TE, Oisterwijk | Ref. 101615

6 61 m² € 265.000,-

Vakantiemakelaar

Omschrijving

  • Vrijstaande luxe lodges op ruime kavels (eigen grond) in het groen
  • Exclusieve verhuur door Landal GreenParks, met een gegarandeerd rendement van 6% voor 5 jaar
  • Verhuur verplicht, i.c.m. eigen gebruik (5 weken per jaar waarvan 2 in het hoogseizoen)

Herontwikkeling Klein Oisterwijk
In het prachtige Oisterwijk, gelegen in de betoverende regio Noord-Brabant, ligt het bestaande Klein Oisterwijk. In de komende jaren zullen er ca 350 nieuwe, duurzame luxe vakantielodges worden gerealiseerd op dit groen aangelegde park van 25 hectare. 

Met eigen vennen en diverse waterpartijen, biedt het park ruime kavels waarop verschillende typen vrijstaande lodges worden gebouwd. Deze lodges worden volledig in eigentijdse stijl ingericht, inclusief luxe keuken en sanitair. De kavels van de lodges worden volledig aangelegd opgeleverd, zodat je als eigenaar direct kunt renderen en genieten van je woning.

Type Ree
Maak kennis met Woningtype Ree; genieten van een Scandinavisch interieur, een oase van rust met lichte kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen. Deze woning straalt de ingrediënten uit voor een sfeer van rust, eenvoud en functionaliteit.

De twee slaapkamers bieden voldoende ruimte, waarvan één op de eerste verdieping speciaal ontworpen is voor kinderen, met een lage slaapzolder. De ruime woonkamer verwelkomt je met een grote schuifdeur die veel natuurlijk licht binnenlaat. De zeer luxe keuken en moderne badkamer zorgen voor ultiem comfort tijdens je verblijf.

Het eigentijdse Scandinavische interieurontwerp kenmerkt zich door minimalistische, comfortabele meubelen van hoge kwaliteit. Deze woning is duurzaam gebouwd met FSC gecertificeerd hout en voorzien van zonnepanelen, waardoor je een milieubewuste keuze maakt. Daarnaast beschikt de woning over een volledig klimaatbeheersingssysteem, geniet dus altijd van een aangename temperatuur.

Ontspan op het overdekte terras, compleet met comfortabel buitenmeubilair, en geniet van de prachtige omgeving die recreatiepark Klein Oisterwijk te bieden heeft. Deze woning biedt de perfecte setting voor een ontspannen en duurzaam verblijf in Noord-Brabant.

Verhuur en eigen gebruik
De vakantielodges op Klein Oisterwijk worden enkel aangeboden als beleggingsobject. Landal GreenParks gaat de exclusieve verhuur voor Klein Oisterwijk verzorgen. De focus van Landal ligt op het jaarrond verhuren van alle vakantielodges, met als doel om voor de belegger een zo optimaal mogelijk rendement te kunnen bieden. Dit wordt verwezenlijkt middels een gegarandeerd en vast rendement van 6% netto voor maar liefst 5 jaar. Er is wel een beperkte mogelijkheid (5 weken p/j waarvan 2 in het hoogseizoen) om zelf gebruik te maken van de investering.

Kenmerken

Vastgoed ID101615
Naam en nummerType Ree
Type woningVrijstaande recreatiewoning
Aantal personen6
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Woonoppervlakte61 m²
Perceeloppervlakte225 m²
Bouwjaar2023
LiggingAan/bij bos, Landelijk
ParkeergelegenheidCentrale parkeerplaats
Vraagprijs
€ 265.000,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES