fbpx

Recreatievastgoed te koop in Zeewolde

Pluvierenweg 9 , 3898 LL, Zeewolde | Ref. 100280

8 108 m² € 442.444,-

Vakantiemakelaar

Omschrijving

  • 8-persoons luxe design villa's in een rustige en vrije omgeving
  • Prachtig gelegen aan het water, in directe verbinding met het Veluwemeer
  • Zelf van de recreatiewoning genieten en/of verhuren, alles is mogelijk!

Welkom op Harderwold Villa Resort, een plek in de natuur, waar je tot rust komt en je vrij voelt. De villa's zijn vernoemd naar de verschillende natuurlijke elementen die Harderwold rijk is. Van binnen dragen de ontwerpen de signatuur van licht, ruimte en strak design.

Type Villa Bloem heeft vloerverwarming, 2 badkamers en 3 toiletten. Elke kavel is minimaal 660 m² met een woonoppervlakte van 108 m². De recreatiewoning is gelegen op eigen grond, heeft een havenplaats en er is parkeergelegenheid voor minimaal 2 auto's. De villa heeft een ongekend luxe karakter; strak vormgegeven en voorzien van hoge plafonds, veel glas, een ruime living met aangrenzende buitenruimte en een aanlegsteiger. Het binnen- en buitenleven zijn met elkaar verbonden.

De creaties liggen allemaal aan het water met de mogelijkheid een sloep voor de villa aan te meren. Jouw kavel staat in directe verbinding met het Veluwemeer, waardoor je de waterrijke omgeving ideaal kunt ontdekken.

Let op: de afgebeelde woning is een voorbeeld. Je kunt met de aannemer in gesprek gaan om jouw droomwoning vorm te geven én alle mogelijkheden te bespreken. Op Harderwold Villa Resort heb je veel vrijheid om jouw droomvilla te realiseren, ideaal toch?

Kenmerken

Vastgoed ID100280
Naam en nummerType Villa Bloem
Type woningVrijstaande recreatiewoning
Aantal personen8
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers2
Woonoppervlakte108 m²
Perceeloppervlakte605 m²
Bouwjaar2021
LiggingAan vaarwater, Aan/bij bos
ParkeergelegenheidEigen parkeerplaats(en)
Vraagprijs
€ 442.444,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES