fbpx

Recreatievastgoed te koop in Zeewolde

Pluvierenweg 9 (nr: TVM), 3898 LL, Zeewolde | Ref. 101450

205 m² € 541.950,-

Vakantiemakelaar

Omschrijving

  • 8-persoons luxe design villa's in een rustige en vrije omgeving
  • Prachtig gelegen aan het water, in directe verbinding met het Veluwemeer
  • Zelf van de recreatiewoning genieten en/of verhuren, alles is mogelijk!

Welkom op Harderwold Villa Resort, een plek in de natuur, waar je tot rust komt en je vrij voelt. De villa's zijn vernoemd naar de verschillende natuurlijke elementen die Harderwold rijk is. Van binnen dragen de ontwerpen de signatuur van licht, ruimte en strak design.

Type Villa Maan heeft vloerverwarming, 3 badkamers en 4 toiletten. Elke kavel is minimaal 605 m² met een woonoppervlakte van 205 m². De recreatiewoning is gelegen op eigen grond, heeft een havenplaats en er is parkeergelegenheid voor minimaal 2 auto's. De villa heeft een ongekend luxe karakter; strak vormgegeven en voorzien van hoge plafonds, veel glas, een ruime living met aangrenzende buitenruimte en een aanlegsteiger. Het binnen- en buitenleven zijn met elkaar verbonden.

De creaties liggen allemaal aan het water met de mogelijkheid een sloep voor de villa aan te meren. Jouw kavel staat in directe verbinding met het Veluwemeer, waardoor je de waterrijke omgeving ideaal kunt ontdekken.

De eerste woningen staan nu al klaar! Kom je binnenkort ook langs? Je kunt met de aannemer in gesprek gaan om jouw droomwoning vorm te geven én alle mogelijkheden te bespreken. Op Harderwold Villa Resort heb je veel vrijheid om jouw droomvilla te realiseren, ideaal toch?

Kenmerken

Vastgoed ID101450
Naam en nummerType Villa Maan
Type woningVrijstaande recreatiewoning
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers3
Woonoppervlakte205 m²
Perceeloppervlakte605 m²
Bouwjaar2023
LiggingAan vaarwater, Aan/bij bos
ParkeergelegenheidEigen parkeerplaats(en)
Vraagprijs
€ 541.950,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES