fbpx

Recreatievastgoed te koop in Workum

Suderséleane 29 , 8711 GX, Workum | Ref. 100766

6 100 m² € 424.500,-

Vakantiemakelaar

Omschrijving

  • Een nieuw project op een prachtige locatie aan het IJsselmeer
  • Luxe 6-persoons appartementen, in drie losstaande paviljoens

Maak kennis met de Type A hoekappartementen! Deze luxe appartementen zijn gerealiseerd op de begane grond en eerste verdieping. Ze zijn als één 6-persoonsaccommodatie te verhuren, maar ook gesplitst als 4-persoonsappartement en 2-persoons hotelkamer met volledig eigen voorzieningen. Het appartement heeft daarom een hoofdtoegang naar de entreehal en vanuit de entreehal twee toegangsdeuren naar het appartementsgedeelte en hotelkamer. Dit biedt flexibiliteit in de verhuur en bevordert de bezettingsgraad. Type A en A-sp zijn hetzelfde, maar gespiegeld en komen in alle drie de gebouwen voor.

Binnen in jouw appartement of buiten op je eigen terras; elke dag kun je heerlijk genieten van een uitzicht dat nooit verveelt!

Indeling appartement
Het appartementsgedeelte heeft twee ruime slaapkamers, elk geschikt voor twee personen. Vanuit de hal is de luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en sauna te bereiken. Het toilet is separaat. Wanneer je de ruime woonkamer betreedt, valt het uitzicht naar het IJsselmeer direct op. De woonkamer heeft een ruime open keuken welke is voorzien van alle gemakken.

Indeling hotelkamer
De hotelkamer is voorzien van een aparte badkamer met een inloopdouche en een toilet. De compacte en complete open keuken is voorzien van alle gemakken, hier kun je ook gezellig aan tafel zitten. Vanuit het slaapgedeelte heb je toegang tot je eigen balkon of terras.

Al met al is er genoeg keuze om de perfecte plek te vinden en je bezoekers even weg te laten zijn uit de alledaagse drukte, te ontspannen én te laten genieten.

Soal Beach Resort
Op een van de mooiste locaties aan het IJsselmeer is Soal Beach Resort gerealiseerd. De appartementen aan het strand zijn de eerste bouwfase welke in juli 2023 zijn opgeleverd. Hierna wordt verder gewerkt aan uitbreiding van de haven, de havenappartementen, appartementengebouw Het Torentje, de diverse voorzieningen, de lodges en het hotel.

Verhuur en eigen gebruik
Voor een eigenaar op Soal Beach Resort is het mogelijk om 12 weken eigen gebruik op jaarbasis in te boeken, waarvan 2 weken in vakantieperioden. De verhuur is in handen van Monda vakantieparken, een organisatie die staat voor full service ontzorgen op het hoogste niveau van zowel eigenaren als vakantiegangers. Met een halve eeuw ervaring in de recreatiesector heeft Monda zich ontwikkeld tot een echte specialist. Voor deze verhuurorganisatie is persoonlijk contact één van de belangrijkste uitgangspunten. Mede dankzij Monda vakantieparken is jouw appartement een waardevolle investering met een stabiel en interessant rendement.

Kenmerken

Vastgoed ID100766
Naam en nummerType A
Type woningAppartement
Aantal personen6
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers2
Woonoppervlakte100 m²
Bouwjaar2022
LiggingAan vaarwater, Bij strand/zee
ParkeergelegenheidCentrale parkeerplaats
Vraagprijs
€ 424.500,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES