fbpx

Recreatievastgoed te koop in Kerkdriel

Zandstraat 8 (nr: 8), 5331 PG, Kerkdriel | Ref. 101589

6 77 m² € 293.000,-

Vakantiemakelaar

Omschrijving

  • Vrijstaande recreatiewoning aan de Maas met prachtig uitzicht over het water
  • Compleet ingericht geleverd en een hoogwaardige bouwwijze
  • Verhuur verplicht met ruime mogelijkheden tot eigen gebruik
  • Aantoonbaar interessant netto rendement door huidige verhuur

Op deze unieke locatie aan de Maas wordt een kleinschalig park met in totaal 23 vrijstaande recreatiewoningen gerealiseerd: Parc de Maasmeren. De eerste negen van deze woningen, waaronder nummer 8, zijn reeds in juni 2022 volledig gerenoveerd en in de verhuur is gegaan. De overige veertien woningen zullen naar verwachting in 2024 worden opgeleverd.

Stap de woning binnen
Via de tuin en het overdekte terras stap je de woning binnen in de woonkamer én de open keuken. Dit is één grote open ruimte met een schuin dak waardoor het heel ruimtelijk aanvoelt. De woning kijkt uit over de zandplassen met helder water. De locatie biedt watersporters een breed aanbod aan recreatiemogelijkheden.

De luxe open keuken is van alle gemakken voorzien en met zijn houtlook loopt hij perfect over in de stijl en natuurtinten die terug te vinden zijn in het interieur. De woonkamer en keuken is de centrale ruimte van de woning, van hieruit zijn alle andere vertrekken te bereiken.

Vanuit het keukengedeelte kom je terecht in de gang met technische ruimte én de badkamer. De  badkamer heeft een heerlijke lichtinval door het raam en is voorzien van een wastafel, inloopdouche en toilet. Op deze begane grond zijn nog twee slaapkamers, in het midden een slaapkamer geschikt voor twee personen voorzien van een tweepersoons bed en kastruimte. De daarnaast gelegen slaapkamer is ook geschikt voor twee personen, deze is voorzien van een stapelbed en kastruimte. De derde slaapkamer is gelegen op de eerste verdieping welke bereikbaar is via de vaste trap in de woonkamer. Via de balustrade stap je de tweepersoons slaapkamer binnen, hier vind je twee eenpersoons bedden.

De kleuren van het interieur zijn gekozen op basis van natuurtinten. De stenen woning kun je nu compleet ingericht aankopen.

Hier wil je toch elk vrij moment naar toe om zorgeloos te ontspannen en genieten van wat het park en de Maas je te bieden heeft?

Verhuur en eigen gebruik
De verhuur van de woning via Novasol verloopt sinds de renovatie in juni 2022 zeer goed. Het zorgeloos laten genieten van eigenaren en hun gasten staat voor Parc De Maasmeren bovendien centraal. Bij Parc De Maasmeren kun je een ontzorgd en transparant beheer verwachten, waarbij alle eigenaren gezamenlijk beslissen over het beheer van het park middels de VvE. Het verhuren van de accommodatie is verplicht, waarbij een eigenaar zelf 89 dagen in de woning mag verblijven en genieten.

Download de brochure voor het complete opbrengsten- en kostenoverzicht.

Kenmerken

Vastgoed ID101589
Naam en nummerType Rossum - nr. 8
Type woningVrijstaande recreatiewoning
Aantal personen6
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1
Woonoppervlakte77 m²
Perceeloppervlakte137 m²
Bouwjaar1990
LiggingAan vaarwater, Landelijk
ParkeergelegenheidCentrale parkeerplaats
Vraagprijs
€ 293.000,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES