fbpx

Recreatievastgoed te koop in OUDDORP

De Eco Punt , 3253 ML, OUDDORP | Ref. ZE104850

68 m² € 380.000,- k.k.

Delta Makelaardij

Omschrijving

Punt West Hotel & Beach Resort is gelegen in het prachtige natuurgebied direct aan het Grevelingenmeer in Ouddorp. Hier komt u volledig tot rust en kunt u genieten van de omgeving en de luxe van de hotelsuites. Op het resort heeft u een eindeloos uitzicht over het water en de prachtige ongerepte natuur om u heen. Het resort is gerealiseerd in samenhang met en voor het behoud van deze bijzondere natuurlijke omgeving. De afgelopen jaren is het park zeer bekend geworden bij een breed publiek en is het een echte toeristische trekpleister geworden! Wij mogen u hier diverse prachtige afgewerkte hotelsuites te koop aanbieden. Een hele interessante belegging.

HOTEL SUITES
Met de suites/studio's kunt u genieten van interessante rendementen en daarnaast zelf gebruik maken van uw luxe suite (in overleg met de parkreceptie). De hotelsuites worden per twee verkocht (land- en waterzijde). Iedere suite wordt inclusief inventaris te koop aangeboden en bestaat uit twee verdiepingen. Het heeft een kitchenette en een terras vanwaar u uitzicht heeft over de baai óf het eiland zelf. Er zijn totaal vijf blokken op het resort met elk vier suites. In totaal zijn er dus 20 suites aanwezig waarvan er twee suites als paar worden aangeboden. De suites vallen onder appartementsrechten en zijn gesitueerd op erfpachtgrond. Ook is er een sprake van een actieve VVE.

BEACH RESORT
Punt-West Eco Hotel & Beach-resort is een nieuw eco-resort geïnspireerd op een van de meest exclusieve resortketens ter wereld. Intiem, discreet, exclusief, gecombineerd met het hoogste niveau aan service. Pieds dans l’eau in de duinen tussen de Noordzee en het Grevelingenmeer. Gelegen op een unieke locatie aan het Grevelingenmeer, het grootste zoutwatermeer van West-Europa en in een zeer royaal natuurgebied (ca 150 ha. groot). Een droom om te vervullen op een AAA-locatie. Er zijn 72 strandvilla’s, 20 luxe hotelsuites en een exclusieve Beachclub aan het strand gerealiseerd. Een prachtig resort voor een luxe verblijf in Nederland!

De hotelsuites worden in collegiale verkoop aangeboden met Bezuijen Makelaardij uit Ouddorp. Wilt u meer informatie, of zelf rondkijken en de vrijheid ervaren? Neem dan zeker contact met ons op, we staan u graag te woord.

Kenmerken

Vastgoed IDZE104850
Aantal slaapkamers2
Woonoppervlakte68 m²
Perceeloppervlakte68 m²
Bouwjaar2015
Vraagprijs
€ 380.000,- k.k.

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES