fbpx

Recreatievastgoed te koop in BURGH-HAAMSTEDE

Maireweg , 4328 GR, BURGH-HAAMSTEDE | Ref. ZE104386

54 m² € 289.000,- k.k.

Delta Makelaardij

Omschrijving

Recreëren waar u de rust en ruimte direct om u heen ervaart, dat wilt toch iedereen? Namens haar opdrachtgever mag DELTA makelaardij u deze luxe en gloednieuwe chalet (juni 2021) te koop aanbieden. Deze chalet glimt nog van nieuwigheid is van alle gemakken voorzien: kunststof kozijnen, gevelpanelen, gebouwd volgens laatste bouwbesluit en dat allemaal gelegen op een toplocatie!

Omgeving
Op het reeds vernieuwde vakantiepark Schouwenduin, binnen 10 minuten vanaf het strand en direct gelegen aan de duinen van Burgh-Haamstede, is deze chalet gelegen. Het vakantiegevoel ervaart u direct zodra u het park op komt rijden: bij entree treft u rechts meteen de parkreceptie mét horecavoorziening; de Eeterij. Burgh-Haamstede is gelegen aan de Schouwse kust, dichtbij 17 km ongerept zandstrand en grote duingebieden, die deels bebost zijn. Hier kunt u als wandelaar of fietser genieten van een heerlijk wandeling of fietstocht doormiddel van de goed met kleurenwijzers aangegeven paden en zo de gehele regio ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan de familiebadplaatsen Renesse, Ouddorp en Brouwershaven, op elk van deze dorpen zijn er genoeg horeca- en winkelvoorzieningen.

Deze instapklare duinvilla is te koop voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beiden. De vraagprijs van 289.000 euro is kosten koper waarbij 2 opties zijn:
1. Koper heeft de mogelijkheid om het chalet te blijven verhuren (thans wordt het chalet ook verhuurd), waarbij het erfpachtrecht en chalet als een geheel worden overgenomen als algemeenheid van goederen (artikel 37d Wet Omzetbelasting), er is dan geen sprake van een BTW-herziening.
2. Koper kiest ervoor het chalet niet te verhuren, in dat geval wordt de koopsom verhoogd met een bedrag aan BTW-herziening (circa 35.000 euro) bovenop de koopsom schuldig zijn.
(In beide gevallen is wel overdrachtsbelasting verschuldigd)

Welkom aan de Maireweg 16, chalet nummer 63!

Wat heeft deze chalet u te bieden:
- horeca- en supermarktvoorzieningen op het park en daarnaast gelegen;
- strand en duinen binnen 800 meter;
- aanwezigheid van een airco, aansluiting aanwezig voor wasmachine en droger;
- met hoge kwalitatieve bouwmaterialen gebouwde chalet (TOP totaal) die voldoet aan bouwbesluit 2012;
- ruim en heerlijk tuin gelegen op het zuid-oosten;
- open keuken v.v. Bosch apparatuur;
- chalet is aangesloten op riolering;
- twee fijne en lichte slaapkamers v.v. elektrische radiotoren;
- 10 zonnepanelen, zodat het chalet zelfvoorzienend is m.b.t. elektra;
- 2 parkeerplaatsen op eigen grond (met voorbereiding voor een laadpaal).

Bij binnenkomst zal het u direct opvallen hoe netjes en volgens de laatste woontrends deze chalet is afgewerkt; zoals eerder al vermeld glimt het nog van nieuwigheid. De grote raampartijen in de woonkamer zorgen voor een licht en een ruimtelijk gevoel. Een hele avond dineren met vrienden of familie, tot rust komen op de bank na een stranddag of ontbijten buiten op het terras; dit alles is mogelijk, ziet u uzelf al zitten? Hier komt u tot rust!

Grond:
De chalet is gelegen op erfpachtgrond welke loopt tot 2068, de erfpachtcanon is € 5.159,- per jaar, deze wordt jaarlijks herzien via de CPI-index, eerste herziening is 1 januari 2023.

Parkkosten
De parkservicekosten Schouwenduin bedraagt € 993,- per jaar. De vaste kosten bedragen € 305,-. Hieronder valt het algemene parkonderhoud denk aan: afvalverwerking, slagbomen, wekelijks maaien van het gras, toezicht etc.

Algemeen
U kunt de chalet kopen voor eigen gebruik of verhuur of een combinatie daarvan, de verhuur verloopt via Schouwenduin. Wanneer u de chalet in de verhuur laat, kunt u zelf van de jaarlijkse 90 eigen gebruiksdagen genieten in overleg.

Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Vastgoed IDZE104386
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Woonoppervlakte54 m²
Perceeloppervlakte427 m²
Bouwjaar2021
Vraagprijs
Vraagprijs € 289.000,- k.k.

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES