fbpx

Recreatievastgoed te koop in Bakel

Grotel 7 4L , 5761 RA, Bakel | Ref. 101075

4 64 m² € 296.940,-

Vakantiemakelaar

Omschrijving

  • 4-persoons luxe recreatiewoningen van hoge kwaliteit, die voldoen aan de BENG eisen
  • Duurzaamheid 2.0: een gasloos park, zeer ruim opgezet met respect voor de natuur
  • Beheer en verhuur (Landal) volledig ontzorgd met een rendement van minimaal 5,2% netto
  • Mandelig eigenaar van centrumgebouw en de gehele infrastructuur

Welkom op Landal Grotelsche Heide. Waar lukt ontspannen-en-rusten-en-genieten beter dan op de Grotelsche Heide! Sinds mensenheugenis ligt deze groene oase temidden van eeuwenoude dorpen als Bakel, Gemert en Aarle-Rixtel. De omringende natuur heeft er als vanzelf een rustgevende werking op wie even de hectiek van alledag wil mijden. Op de Grotelsche Heide en in de omliggende dorpen lijkt de tijd trager en het leven aangenaam langzaam te verlopen. Ook u kunt er mateloos genieten. Hier groeit namelijk een park met 136 luxe recreatiewoningen: Landal Grotelsche Heide. Een stukje paradijs in het Brabantse land.

Stap de woning binnen
De 4-persoons recreatiewoning is ontworpen als een ideale en duurzame recreatiewoning voor een gemiddeld gezin, kleine vriendengroep of bijvoorbeeld twee stellen die er even tussenuit willen. De ruime open keuken en woonkamer met schuifpui naar buiten, bieden naast comfort ook een mooi uitzicht op de natuur.

De royale badkamer is in de Luxe versie uitgevoerd met een douche, een ligbad en een inpandige sauna. De Luxe woning heeft een afsluitbare houten berging, waar elektrische fietsen veilig gestald kunnen worden en elke woning is voorzien een eigen laadpaal voor elektrische auto's.

De woning is van duurzame materialen vervaardigd en voorzien van technische installaties conform de laatste energie-eisen. Dit in combinatie met een unieke parkaanleg. Daarbij is het bestaande groen, met wadi’s, aardwallen en unieke doorkijkjes op het omliggende landschap kenmerkend. Het zorgt voor een bijzondere beleving en het gevoel midden in de natuur te verblijven, maar dan wel van alle comfort voorzien.

En nog een leuk weetje: een koper wordt ook nog eens voor 136e deel eigenaar van het centrumgebouw en de gehele infrastructuur!

Verhuur en eigen gebruik
Voor Landal Grotelsche Heide, verzorgt Landal GreenParks in opdracht van de eigenaren de exclusieve verhuur, marketing en administratie. De woningeigenaren van Landal Grotelsche Heide worden lid van de VvE, welke o.a. de afspraken maakt met de verhuur- en beheerorganisatie. Verhuur is op dit park verplicht. De woning is minimaal 44 weken per jaar beschikbaar voor verhuur en 8 weken te gebruiken voor eigen gebruik door de eigenaar. Bij Landal Grotelsche Heide is de kans reëel dat de investering in de komende jaren in waarde zal stijgen en vanaf het eerste moment rendement oplevert, dankzij verhuur door Landal GreenParks.

Kenmerken

Vastgoed ID101075
Naam en nummerType 4L
Type woningVrijstaande recreatiewoning
Aantal personen4
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers2
Woonoppervlakte64 m²
Bouwjaar2023
LiggingAan/bij bos
ParkeergelegenheidEigen parkeerplaats(en)
Vraagprijs
€ 296.940,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES