fbpx

Recreatievastgoed te koop in RENESSE

't Ongerepte (nr: 54), 4325 HN, RENESSE | Ref. ZE104649

60 m² € 310.000,- k.k.

Delta Makelaardij

Omschrijving

Unieke gelegenheid: Zelden komt hier wat te koop! U kunt nu gaan genieten van uw eigen vakantiewoning op loopafstand van de uitgestrekte stranden en natuurgebied.

Deze vrijstaande jaren '60 bungalow, omringd door uitgestrekte duinlandschappen, wordt namens de opdrachtgever door DELTA Makelaardij te koop aangeboden. Gelegen op een ruim perceel erfpachtgrond, verscholen in het serene bungalowpark " 't Ongerepte", biedt dit pand een ongeëvenaarde gelegenheid voor recreatie en ontspanning. De woning dient nog op diverse punten aangepakt te worden maar leent zich perfect om naar eigen wens te maken.

LET OP! Deze woning kunt u recreatief gebruiken en/of recreatief verhuren. Op dit moment wordt de woning NIET verhuurd.

De bungalow beschikt over een 3-tal slaapkamers en een badkamer, waardoor het geschikt is voor 5/6 personen.

De auto kunt u parkeren op een aangewezen parkeerplaats op het park. De gasten kunnen ook op het park parkeren op een aantal algemene parkeerplaatsen. De woning is onderdeel van het park en vereist jaarlijks een bijdrage van ongeveer € 464,- voor algemeen onderhoud.

Een korte wandeling van slechts 15 minuten via de duinovergang "Watergat" leidt u naar de Noordzeestranden, waardoor u altijd binnen handbereik bent van het verfrissende kustlandschap. Het bungalowpark, dat in de jaren '60 is ontwikkeld, straalt een sfeer van rust en ruimte uit, omringd door een weelderig groen landschap - een ware oase van ontspanning. Op slechts 10 minuten fietsafstand bereikt u het levendige dorp Renesse met zijn gezellige terrasjes, winkels en restaurants. Te voet is dit ongeveer 25 minuten.

Algemeen
De woning wordt verwarmd d.m.v. de moederhaard (gashaard) en warm water wordt aangestuurd door de geiser (in eigendom). De woning beschikt over grotendeels dubbel glas in houten kozijnen en 6 st. zonnepanelen (uit 2023). De woning verkeerd in redelijke staat van onderhoud maar dient op diverse punten aangepakt te worden. Oplevering is op korte termijn mogelijk. Let op het kadaster moet nog officieel worden ingemeten en kan qua m2 afwijken en kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Erfpacht
Het perceel wordt uitgegeven in erfpacht met een nieuw erfpachtcontract. De erfpachtcanon bedraagt jaarlijks circa € 4575,- en loopt tot en met 2064. De indexering is gebaseerd op het CPI (2015=100) met een maximum index per jaar van 3,5%.

Mis deze buitengewone gelegenheid niet! Neem vandaag nog contact op met DELTA Makelaardij voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Dit is uw kans om te genieten van de perfecte combinatie van comfort, natuur en ontspanning.

Kenmerken

Vastgoed IDZE104649
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1
Woonoppervlakte60 m²
Perceeloppervlakte457 m²
Bouwjaar1970
Vraagprijs
Vraagprijs € 310.000,- k.k.

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES