fbpx

Recreatievastgoed te koop in Kerkdriel

Zandstraat 8 , 5331 PG, Kerkdriel | Ref. 101586

4 60 m² € 295.000,-

Vakantiemakelaar

Omschrijving

  • 4-persoons recreatiewoningen op palen, direct tegen/boven het water
  • Met een weergaloos uitzicht over de Zandmeren!
  • Op een unieke locatie aan de Maas, op slechts 14 km van hartje Den Bosch
  • Verhuur verplicht, i.c.m. eventueel eigen gebruik (max. 90 dagen)

Op deze bijzondere locatie aan de Maas wordt een kleinschalig park met in totaal 23 vrijstaande recreatiewoningen gerealiseerd: Parc de Maasmeren. In de tweede fase (geplande oplevering: voorjaar 2024) van dit project worden er negen 4-persoons recreatiewoningen van het type Wellseind gerealiseerd.

Deze unieke woningen worden op palen gebouwd direct tegen/boven het water, waardoor ze een adembenemend uitzicht bieden. De woningen zijn ontworpen met ruimte en comfort in gedachten en het interieur wordt gekenmerkt door natuurlijke tinten. De recreatiewoningen worden volledig ingericht opgeleverd.

Unieke ervaring
Stel je eens voor, wakker worden met uitzicht over de Zandmeren met helder water. Een unieke ervaring! Zin in een dagje relaxen? Op het strand met ligweide of op eigen terras is het prima vertoeven op een stralende zomerdag. Of geniet op het terras van restaurant Brandend Zand, gelegen bij Parc de Maasmeren. Hier kun je het gehele jaar door genieten van een lunch, diner of drankje.

Deze omgeving is daarnaast ook een perfecte locatie watersportliefhebbers. Er is een breed scala aan recreatiemogelijkheden beschikbaar, variërend van het huren van sloepen en SUP-boards om de omgeving te verkennen tot het genieten van de uitgebreide mogelijkheden voor hengelsport. Als je een eigen boot bezit, kun je een ligplaats huren van waaruit je de Maas kunt verkennen. Kortom, er zijn talloze recreatiemogelijkheden beschikbaar voor iedereen die hier verblijft.

Verhuur en eigen gebruik
De huidige verhuur van de bestaande woningen verloopt zeer goed. Het zorgeloos laten genieten van eigenaren en hun huurders staat voor Parc De Maasmeren centraal. Dit heeft geleid tot een betrouwbare en stabiele ontwikkelvisie. Denk hierbij aan het realiseren van onderscheidende verblijfsmogelijkheden met een robuuste verhuurpropositie. Bij Parc De Maasmeren kun je een ontzorgd en transparant beheer verwachten waarbij alle eigenaren gezamenlijk beslissen over het beheer van het park middels de VvE. De focus ligt hoofdzakelijk op recreatieve verhuur in combinatie met eigen gebruik tot maximaal 90 dagen per kalenderjaar.

Kenmerken

Vastgoed ID101586
Naam en nummerType Wellseind
Type woningVrijstaande recreatiewoning
Aantal personen4
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers2
Woonoppervlakte60 m²
Perceeloppervlakte216 m²
Bouwjaar2024
LiggingAan vaarwater
ParkeergelegenheidCentrale parkeerplaats
Vraagprijs
€ 295.000,-

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES