fbpx

Recreatievastgoed te koop in HAARLE

Tunnelweg (nr: 4), 7448 RW, HAARLE | Ref. CL100038

50 m² € 135.000,- v.o.n.

Kleen Estate

Omschrijving

Recreanten en beleggers opgelet! Deze plekjes zijn echt uniek, een nieuwbouw recreatiewoning op EIGEN GROND in bosrijke omgeving.

Het betreft een nieuw opgeleverde 4 persoons chalet, gebouwd door een Nederlandse fabrikant. Deze sfeervolle, duurzame chalet is goed geïsoleerd zodat het 12 maanden per jaar kan worden gebruikt en voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. De woning heeft 2 slaapkamers op de begane grond en biedt een eigen parkeergelegenheid. De recreatiewoning is op een ruim perceel geplaatst en heeft een net aangelegde tuin rondom. De 50m² woonoppervlak biedt voldoende ruimte voor vier personen.

Landgoed Helledoorn ligt midden in het groen. Hier ervaart u de rust en ruimte. In deze duurzaam gebouwde recreatiewoning kunt u heerlijk genieten van de ruimte en stilte. Doordat er geen commerciële parkeigenaar op het park aanwezig is geniet u de vrijheid om zelf te gebruiken of te verhuren. U bent vrij om de huurinkomsten te houden en daarom is dit een zeer interessante beleggingskans.

Beleggers & investeerders.
Wij kunnen de woning geheel gemeubileerd opleveren en de woning aanmelden bij een van onze verhuur partners Belvilla & Novasol. Beleggers die in het verleden bij ons gekocht hebben behalen een netto rendement van 8%. Daarnaast hebben wij een gerenommeerde partij die de service en beheer op zich kan nemen.

Kortom: Een unieke kans om te recreëren of te investeren.

De verkoopprijs is v.o.n. excl. BTW. Bij verhuur aan derden kunt u de BTW terugvragen.

Prijzen vanaf € 135.000,- v.o.n. excl btw
(voor de grotere kavels geldt een meerprijs)

Benieuwd? Kom gerust kijken en bel ChaletVisie recreatiemakelaars voor een afspraak op 085 239 90 99!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Vastgoed IDCL100038
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Woonoppervlakte50 m²
Perceeloppervlakte350 m²
Bouwjaar2023
Vraagprijs
€ 135.000,- v.o.n.

Contact met de Aanbieder

Naam*(Vereist)
Optie
Ik wil graag

ONTVANG REGELMATIG UPDATES